Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

1η Αγωνιστική

Δεν (Χ)άρηκε στην πρεμιέρα...

Η παροιμία ΄΄ήταν στραβό το κλίμα,το έφαγε και ο γάιδαρος΄΄ ταιριάζει γάντι στην σημερινή πρεμιέρα της Αναγέννησης Ψαθοπύργου στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.Το συγκρότημα του Βασίλη Φίλιππα,που  παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, είδε στο πρώτο 20λεπτο να χάνει και άλλους δύο παίχτες με τραυματισμό,αντιμετώπισε μία ΄΄αστεία΄΄ διαιτησία και σαν να μην έφταναν αυτά στο 42΄ έχασε και τον Θανάση Μπαλλή με κόκκινη κάρτα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ψαθόπυργος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στα Ζαρουχλέικα με τα Ψηλαλώνια χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.
Η Αναγέννηση μπήκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο,έκανε ευκαιρίες έχοντας την κατοχή αλλά οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ σε μία φάση που δεν ΄΄μύριζε΄΄ γκολ.Οι τραυματισμοί,η αποβολή και ο μη καταλογισμός ενός πέναλτι δημιούργησαν νεύρα στην ομάδα του Ψαθοπύργου αλλά στην επανάληψη όλη η ομάδα υπερέβαλλε εαυτό,έφτασε στην ισοφάριση και μπορούσε να φύγει και νικήτρια αλλά οι ευκαιρίες χάθηκαν με την ισοπαλία να αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στους φιλοξενούμενος.
'Ετσι ξεκίνησε άλλη μία αγωνιστική σεζόν για την Αναγέννηση που έχει αρκετά υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα.Τίποτα βέβαια δεν χάθηκε καθώς υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα,
Καλή αρχή λοιπόν με υγεία!!


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

10΄...Δυνατό σουτ του Γεράνιου,η μπάλα θα περάσει άουτ.

18΄..Φάουλ του Φράγκου,ο Βουκελάτος θα μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

21΄..ΓΚΟΛ!!..Ωραία προσπάθεια του Καλογερόπουλου από αριστερά,θα κάνει το σουτ,η μπάλα θα περάσει κάτω από τα πόδια του Γογγολίδη και θα καταλήξει στην εστία του Καραλή για το 1-0.

27΄..Εξαιρετική κάθετη του Θανάση Μπαλλή στον Μπάρδη,με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα-σουτ αλλά την μπάλα να περνάει άουτ.

36'..Όμορφη ενέργεια από τον Γεράνιο που θα κάνει την σέντρα στου ολομόναχους Φράγκο-Μπούρδο αλλά ο πρώτος δεν θα κάνει καλό κοντρόλ.

43΄..Φαόυλ του Μπαλή θα μπλοκάρει σταθερά και πάλι ο γκολκίπερ των Ψηλαλωνίων.

52'..ΓΚΟΛ!!...Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπάρδη,ο Καραμπούλας θα πηδήξει για κεφαλιά και ο Παναγιωτόπουλος θα πετύχει αυτογκόλ για το 1-1.

71΄...Σέντρα του Ανδρέα Μπαλλή από αριστερά,ο Μπούρδος θα κατεβάσει και θα πετύχει το γκολ αλλά ενώ ο διαιτητής θα δείξει σέντρα,ο επόπτης θα ακυρώσει το γκολ για χέρι στην αρχή της φάσης!!

79΄..Ωραία συνεργασία στον χώρο του κέντρου,ο Μπάρδης δεν θα βρει όπως θα ήθελε τον Φράγγο μέσα στην περιοχή.

86΄...Τεράστια ευκαιρία με τον Ανδρέα Μπαλλή να προλαβαίνει τον Νταφογιάννη,να μπαίνει μέσα στην μικρή περιοχή αλλά να μην πλασάρει ιδανικά με τον Φράγγο να καραδοκεί ολομόναχος σε μία μοναδική πραγματικά ευκαιρία.

89΄...Αδύναμο σουτ του Παναγόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή με το αριστερό.

90΄..Σφύριγμα της λήξης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Καραλής, Γογγολίδης(λ.τ 24΄Παναγόπουλος),Μαργαρίτης, Μπουρνάκας, Καραμπούλας,Θ. Μπαλής,Μόρισον, Μπάρδης,Γεράνιος(70΄Α.Μπαλλής), Αντωνόπουλος(27΄Μπούρδος), Φράγγος.
18αδα:Παπαδόπουλος,Σακελλαρόπουλος,Τούφας,Ν.Μπαλλής.


Ψηλαλώνια: Βουκελάτος,Ζέζας( 55΄Μετζελόπουλος),Αποστολόπουλος( 46΄Πούλος),Σπυρόπουλος,Παναγιωτόπουλος,Κούτρας,Γεωργούσης,Αλεξόπουλος(72 ΄Νταφογιάννης),Καλογερόπουλος,Βουρλούμης,Διαμαντόπουλος.


ΜVP:

ΓΕΡΑΝΙΟΣ
*Εξαιρετικό παιχνίδι από τον ακραίο μας χαφ σε άμυνα και επίθεση με πολλές φάσεις να περνάνε από τα πόδια του.

**Πολύ καλό παιχνίδι από τους ΄΄διόσκορους΄΄ Μπουρνάκα-Καραμπούλα που έριξαν αρκετό τρέξιμο  όντας περισσότεροι οι αντίπαλοι.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*Κάκιστη διαιτησία των Αθανασόπουλου-Νικολακόπουλου-Χαμουζά με πάρα πολλά λάθη,κακή διαχείριση και με ΄΄όρεξη΄΄ για διάλογο!!

*Ωραίες καιρικές συνθήκες για μπάλα σήμερα στα Ζαρουχλέικα.
*Αρκετοί φίλοι του Ψαθοπύργου ακολούθησαν την ομάδα χωρίς να φαίνεται στην φωτογραφία!!
*Έναν παλιό γνώριμο βρήκαν αντιμέτωπο οι ΄΄παλιοί΄΄ του Ψαθοπύργου.Ο λόγος για τον Χρήστο Σταματόπουλο(μέλος του ΔΣ των Ψηλαλωνίων)που τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα της Αναγέννησης Ψαθοπύργου πριν αρκετά χρόνια.
*Μεγάλη μέρα για τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο που φόρεσε πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ενώ είχε αποσυρθεί για τρία χρόνια σε ηλικία 41 χρονών!!

*Άσχημο ξεκίνημα για τον Θανάση Μπαλλή που δεν είχε αντιληφθεί την πρώτη κίτρινη κάρτα και βλέποντας τον ρέφερι να βγάζει κόκκινη έφυγε απορημένος!!

*Ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα σε πρεμιέρα για την Αναγέννηση που από το 2006 που μπορώ να θυμηθώ έχει μόνο 3 νίκες σε 10 παιχνίδια!!!!Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια...

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:

Αστέρας Τέμενης-Φοίνικας Σαλμενίκου 2-0

Ποσειδώνας-Ακράτα 3-1

Αετός Ρίου-Δήμος Διακοπτού 3-1

Δρέπανο-Δαβουρλής Κ92 2-2

Αχιλλέας Καμαρών-Καλάβρυτα 0-4

Δόξα Ελαιώνα-Μέγας Δικέφαλος 0-0

Αετός Πατρών-ΑΕ Πάτρα 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β ΟΜΙΛΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com