Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

23η Αγωνιστική-Διαιτητές


Γήπεδο ΡΙΟΥ,16.00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ-ΖΗΡΙΑ-ΤΑΔ 93'-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γήπεδο  Ροδιάς,16.00 ΑΙΓΕΥΣ/ΑΡΗΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ -ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ
Γήπεδο ΑΒΥΘΟΥ,16.00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
Γήπεδο ΑΓ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,16.00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ-ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Γήπεδο  ΜΑΖΑΡΑΚΙΟΥ 16.00 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ-ΦΑΡΑΙΚΟΣ- ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ
Γήπεδο ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ 16.00 ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ-ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Γήπεδο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ 16.00 ΟΛ.ΠΑΤΡΩΝ-ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ-ΚΑΛΥΒΑΣ
Γήπεδο ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ 16.00 ΠΕΡΙΒΟΛΑ-ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΠΟΡΤΖΑΡΗΣ
Γήπεδο ΖΑΡΟΥΧΛΑΙΚΩΝ 16.00 ΠΕΤΕΙΝΟΙ-ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012




22η Αγωνιστική

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...

Σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο για να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο η Αναγέννηση αν και ευτύχησε να βάλει πρώτη γκολ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και σε συνδυασμό με τις τραγελαφικές αποφάσεις κάποιου κύριου Σκούρα που αποκαλεί τον εαυτό του διαιτητή,γνώρισε την ήττα από την Δόξα Παραλίας με 2-1..Εμφανώς κουρασμένη η Αναγέννηση στον σημερινό αγώνα από τα συνεχόμενα παιχνίδια ''έκατσε'' στο δεύτερο μισό καθώς άργησαν να επιστρατευθούν οι βοήθειες από τον πάγκο..Αναλυτικότερα,ο Ψαθόπυργος μπήκε πιο γερά στο γήπεδο και είχε την υπεροχή που εκδηλωνόταν με μικροευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ρουτζαμάνη..Στο 25' μετά από γύρισμα του Καραμάνου ο Φράγγος βρέθηκε μέσα στην περιοχή ανατράπηκε αλλά δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για θέατρο..Στο 30΄ και πάλι ο Φράγγος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Πλούμπη και κάρφωσε με κεφαλιά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 0-1..Η Δόξα δεν αντέδρασε και το ημίχρονο τέλειωσε ήρεμα..Στην επανάληψη ο Ψαθόπυργος δεν είχε ανάσες και οι  γραμμές ήταν κομμένες με την Παραλία να χάνει αλλεπάλληλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το τετ-α-τετ του Ζέρρη και την όμορφο τάκλιν του Τρίγκα..Στο 60' ο Γιαννούχος προσπέρασε τον αντίπαλό του αλλά η σέντρα που επιχείρησε ήταν πιο πίσω από εκεί που την περίμενε ο Φράγκος χάνοντας τεράστια ευκαιρία να γίνει το 0-2  και να τελειώσουν όλα..Σαν λογική συνέχεια φέτος δεχθήκαμε 2 γκολ και μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκε άλλο ένα δικό μας ματς..Στο 65΄ ο Ρηγόπουλος δέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Στούπα να τον ανατρέπει και τον ρέφερι να υποδεικνύει την άσπρη βούλα..Στην εκτέλεση του ο Τρίγκας δεν τα κατάφερε και το 1-1 ήταν γεγονός..

 Στο 70΄ ο Ζέρρης έφυγε ακόμα μία φορά στην πλάτη της άμυνας αλλά αυτή την φορά δεν αστόχησε γράφοντας το 2-1..H Αναγέννηση προσπάθησε ανορθόδοξα να αντιδράσει με γεμίσματα αλλά δεν τα κατάφερε...Η ισοπαλία ίσως ήταν το δίκαιο σκορ αφού κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο..

ΣΥΝΘΕΣΗ:Τρίγκας,Στούπας,Μανιάτης,Αποστολάκης(80' Παπαδόπουλος),Κωστόπουλος,Καραμπούλας,Πλούμπης(77' Μητρούλιας)Γιαννούχος(70' Παπαγεωργίου),Κυδωνιάτης,Καραμάνος,Φράγγος.
ΖΕΣΤΑΜΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*MVP:Ο Θόδωρος Πλούμπης ήταν ο διασωθείς από το ναυάγιο του δευτέρου ημιχρόνου και δίκαια θα πάρει τον τίτλο ακόμα μία φορά...
mvp
*ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!!!!Είναι κρίμα μία ομάδα σαν την Δόξα να έχει τέτοιο γήπεδο..
ΧΩΡΑΦΙ...
*ΑΚΟΜΑ πιο κακή η διαιτησία του Σκούρα..Μακριά από όλες τις φάσεις,χαμένος από τις φωνές των οπαδών σε κάθε απόφασή του προκαλούσε τα γέλια σε όλους του παρευρισκόμενους στο γήπεδο..Στην ερώτηση μου αν έχει σφυρίξει άλλη φορά Α1 δεν απάντησε και  με μία σύντομη έρευνα διαπίστωσα ότι ήταν η πρώτη του φορά φέτος σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι παίζουν την παραμονή τους η ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ προτίμησε έναν διαιτητή που έχει σφυρίξει μόνο β΄ και γ' τοπικό..Ανήμπορος να ακολουθήσει σε ταχύτητα τους παίχτες σε κάθε αντεπίθεση ''ξέμενε'' στην αντίπαλη περιοχή!!!Χαρακτηριστικό το γεγονός με τον Κυδωνιάτη να σταματάει να πιέζει τα τελευταία λεπτά και να του λέει ''λήξε το να πάμε να φύγουμε,δεν αντέχεσαι άλλο''...!!!

*Πολλά ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε  την εφημερίδα ''Πελοπόννησος''  και τον κο Γερογιάννη για την αναφορά στο blog μας και την καλή δουλειά που κάνει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Περικλής Παπαδόπουλος..
το αποκομα..
ο blogger...
ΠΑΓΚΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΜΕ ΖΑΓΚΛΑ,ΕΡΔΑ,ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚ,ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ.. 
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΣΤΟΥΠΑΣ DERIERE(ΠΙΣΩ)

ΣΤΟΥΠΑΣ ΕNFACE(MΠΡΟΣΤΑ)
ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:
ΑΕ Περιβόλας-Λιμνοχώρι 1-0
(70' Παπαγεωργακόπουλος)
                                                                              Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος

ΠΕΡΙΒΟΛΑ: Κρητικός, Ζαφείρας, Κυριτόπουλος Σ., Κοντάρης, Φωλιάς, Κιούλος, Μπαλάσης (82΄ Κυριτόπουλος Ν.), Παπαγεωργακόπουλος, Λυμπέρης, Αθανασόπουλος, Ράφτης (58΄ Αποστόλου).
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Θ. Κωνσταντινόπουλος, Παρασκευόπουλος (74΄ Χρυσανθόπουλος), Μπεκίρης, Γιαννόπουλος (78΄ Κωνσταντινόπουλος Χ.), Γκιώνης, Σέρμπος, Αλεξανδρόπουλος Α., Αλεξανδρόπουλος Π., Σπυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Κυριακόπουλος (71΄ Δελδήμος)


Πανιώνιος/Αχιλλέας-Άρης Πατρών 1-3
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Δίπλας, Δέδος (70' Τσεκούρας), Γκλαβάς, Μανθόπουλος (46' Ασιλιάν), Δημητρόπουλος, Βάρρας, Μπακούρος, Καϊμακάς, Μάγκος, Μάργαρης, Μπαρλής (46'Σαχίνι)
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Βέρρας, Αλποχωρίτης, Ασημακόπουλος Κ., Σπηλιωτόπουλος, Καρακάσης(70’ Σταυρόπουλος), Μυλωνάς, Αβράμης, Παπαδημητρόπουλος, Βουτσινάς, Κολάρος(90’ Φράγκος), Κανταρτζόπουλος (50’ Μπεκιάρης)

Ίκαρος Πετρωτού-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 2-0
Διαιτητής : Γραββάνης

ΊΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ
: Παπαπαύλου, Ζάχος, Γκόρος (80′ Ν. Δημόπουλος), Κουτρόπουλος, Τζουραμάνης, Πάνας, Χατίγια, Κουνάβης, Βέρρας, Ανδρικόπουλος, Σαϊσανάς (80′ Κασιώνης)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βούλγαρης, Αθανασόπουλος, Μπήρης, Τσάμης, Μπουρνάκας, Τουραλιάς, Ζαπατίνας ( 38' λ.τ. Σιούλι), Μητρόπουλος, Κουκής, Λάγιος ( 81' Χρυσανθόπουλος), Αμασιάδης ( 75' Φερτάκης)

Ζήρια/ΤΑΔ 93-Αιγιέας/Άρης 0-1
Διαιτητής : Τσιρίνης

ΖΗΡΙΑ: Κόλλα, Λουκόπουλος, Μπολάνη, Αποστολόπουλος, Ασημακόπουλος (70’ Μπαλαφούτης Π.) Γεωργακόπουλος, Χαρακιδάς, Μουρίκης, Φουρφουρής, Μπακογιάννης (75’ Χριστόπουλος), Μπαλαφούτης Ν. (46’ Παγανός).
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Σιμούλης, Τσακάι Σ., Οικονομόπουλος, Σπανός, Μπαρμπούνης, Βλάχος, Γκοτσόπουλος, Κολοκυθάς (60’ Μαραγκός), Λάππας (70’ Τσακάι Τ.), Βάρκινος (80’ Ανδριώτης).

Θύελλα Αιγίου-Αναγέννηση/Αίας 7-1
Διαιτητής : Μπενέτσης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σταματόπουλος (70’ Βαλσαμής), Παπαχριστόπουλος, Παξιμάδης Γ., Λαδικός (46’ Βαζούκης), Μαυρομάτης, Σωτηρόπουλος (46’ Χριστόπουλος), Αρβανίτης, Μακρυγιαννάκης, Διαμαντόπουλος, Καρέλης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Πράσινος, Mάλλιος Π. (23' Μάλλιος Γ.) , Μιχαλόπουλος, Χριστόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Τρίψας, Αλεξίου, Κωσταρίδης (70' Δημόπουλος) , Αγγελόπουλος, Α. Ραμπαβίλας, Θ. Ραμπαβίλας.

Φαραικός-Πετεινοί 4-2
Διαιτητής : Τσαγκαράκης
ΦΑΡΑΙΚΟΣ: Αντωνακόπουλος, Σωτηρακόπουλος Γ., Νταγιούκλας(65’ Σακκάς), Δημητρόπουλος, Ντεντόπουλος, Σωτηρακόπουλος Κ., Ντούμπι, Κοσμάτος, Μητρόπουλος Κ.(80’ Μητρόπουλος Χρ.), Σωτηρακόπουλος Λ., Μούτσα.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Κονιδάρης (20’ Δούβρης), Τζομπάι, Γεροντίδης, Τογιόπουλος, Στέλλας, Χαλκιόπουλος (70’ Κατριβέσης), Κουτσογιαννάκης, Φούφουλας, Σουγλέρης, Ξυπολιάς, Πολυζωγόπουλος


Ίκαρος Λακκόπετρας-Ολυμπιακός Πατρών 0-2
Διαιτητής : Θ. Σπανός
ΊΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ: Γκαδόλος, Αγγελόπουλος, Μούτος, Μπεκίρης Μ. Μπεκίρης Δ., Τζίφας, Ντάζος, Ντεντόπουλος, Φραγκούλιας, Φαντασίας, Κίκινας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Γιαχαλής, Καρμοκόλιας Χρ., Σταματακόπουλος, Νικολόπουλος, Μίντζας, Τσιχλιάς (89’ Βασιλόπουλος), Αραπάκος, Καραβίας (88’ Γιούλης), Λιβαθινόπουλος (79’ Καρμοκόλιας Φ.), Τζουβέκας


Πείρος Ισώματος-Κεραυνός Μιτόπολης 0-0
Διαιτητής : Πασχάκης

ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Α. Κυριακόπουλος, Δριβήλας, Γκοτσούλιας, Αθανασόπουλος, Βρόντος, Καραβίας, Μιχαλιτσιάνος, Αντωνόπουλος, Αθανασίου, Δ. Κυριακόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ: Γαλάνης, Νικολόπουλος (60’ Κρίζης), Διαμαντόπουλος (70’ Ρουμελιώτης), Τσάμης, Καπατσούλιας Α., Ρόδης, Πετρόπουλος, Καπατσούλιας Ι. (Μπερδέσης), Μωραΐτης, Καψής, Καρακάσης.



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1. Λάππας (Αιγιέας/Άρης)...19 γκόλ
2. Φράγγος (Αναγέννηση)...18 γκόλ
3. Ρηγόπουλος (Δόξα Π.).....16 γκόλ
4. Κουκής (Κεραυνός ΑΒ)....15 γκόλ
5. Σαχίνι (Πανιώνιος)..........15 γκόλ
6. Μωραίτης (Μιτόπολη)....14 γκόλ
7. Ανδρικ/λος (Ίκαρος Π.)..13 γκόλ
8. Λιβαθ/λος (Ολυμπιακός).12 γκόλ
9. Μούτσα (Φαραικός).........12 γκόλ
10. Πολυζωγ/λος (Πετεινοί).12 γκόλ
11. Φουρφουρής (Ζήρια).......12 γκόλ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/12
Α’1 Κατηγορία ΕΠΣΑ (22η Αγωνιστική)
13:00 Νικολεΐκων: Ζήρια-ΤΑΔ’93 – Αιγεύς-Άρης
15:30 Σταυροδρομίου: Φαραικός – Πετεινοί
15:30 Ρίου: Πανιώνιος Αχιλλέας (Αγυιάς) – Άρης Πατρών
15:30 Ισώματος: Πείρος Ισώματος – Κεραυνός Μιτόπολης
15:30 Νικολεΐκων: Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου – Αναγέννηση-Αίας
15:30 Λακκόπετρας: Ικαρος Λακκόπετρας – Ολυμπιακός Πατρών
15:30 “Κ.ΖΑΡΡΑΣ” (Σαραβαλίου): Ικαρος Πετρωτού – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου
15:30 Παραλίας: Δόξα Παραλίας – Αναγέννηση Ψαθόπυργου
15:30 “Α. Κάνιστρας”: Περιβόλα – Λιμνοχώρι




ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1. Λάππας (Αιγιέας/Άρης)............19 γκόλ
2. Φράγγος (Αναγέννηση Ψ.).......17 γκόλ
3. Ρηγόπουλος (Δόξα Π.)..............16 γκόλ
4. Κουκής (Κεραυνός Αγ. Β.)........15 γκόλ
5. Μωραίτης (Κεραυνός Μιτ.)......14 γκόλ
6. Σαχίνι (Πανιώνιος/Αχιλλέας)...14 γκόλ
7. Ανδρικόπουλος (Ίκαρος Π.).....12 γκόλ
8. Λιβαθην/λος (Ολυμπιακός)......12 γκόλ
9. Πολυζωγόπουλος (Πετεινοί)....12 γκόλ
10. Φουρφουρής (Ζήρια)..............12 γκόλ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

21η Αγωνιστική

ΤΟ ΄΄ΕΠΝΙΞΕ΄΄...

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση ανάλογη της ποιότητας της η Αναγέννηση νίκησε εύκολα το πρωτοπόρο Λιμνοχώρι στο λιμνάζοντα αγωνιστικό χώρο του Ρίου παίρνοντας ακόμα τρεις βαθμούς..Ο Ψαθόπυργος αντίθετα με το ψύχος που επικρατούσε μπήκε πολύ ζεστός και έδειξε τα δόντια του από το πρώτο λεπτό..Μόλις στο 10' ο Γιαννούχος  έκανε σέντρα-ξυράφι βρίσκοντας τον ξεχασμένο Φράγγο αλλά ο τελευταίος έχασε την ευκαιρία λόγω της ολισθηρότητας του εδάφους..Αλλά στο 20' ο ίδιος δράστης δεν άφησε άλλα περιθώρια στον Κωσταντινόπουλο όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλούμπη και φάση διαρκείας ο Γιαννούχος  γύρισε στον Φράγγο με τον πρώτο σκόρερ μας να γράφει το 1-0..Ο ρυθμός της Αναγέννησης ήταν καταιγιστικός με τους φιλοξενούμενους να μην κάνουν καμία φάση στο πρώτο ημίχρονο!!!Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση συνέχιζε την πίεση και άγγιξε αρκετές φορές το γκολ με αποκορύφωμα το την σέντρα του Γιαννούχου προς τον Φράγγο αλλά πάνω στην γραμμή ο Γιαννόπουλος έδιωξε σωτήρια στο 75'...Στο 80' όλοι πάγωσαν όταν ο Δημητρόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής  πλάσαρε ψύχραιμα αλλά ο επόπτης γραμμής κος Ρηγόπουλος σήκωσε την σημαία του και οι παλμοί επανήλθαν καθώς και το 1-0..Οι Λιμνοχωρίτες συμβιβάστηκαν με την ιδέα της ήττας και ο Ψαθόπυργος έκανε το 2/2..

ΣΥΝΘΕΣΗ:Τρίγκας,Αποστολάκης,Στούπας,Κωστόπουλος,Μανιάτης,Πλούμπης,Καραμπούλας,Κυδωνιάτης(Παπαγεωργίου 85'),Καραμάνος(Παπαδόπυλος 88'),Γιαννούχος,Φράγγος(Παπασπηλιόπουλος 90')

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ:Κωσταντινόπουλος Α.,Παρασκευόπουλος,Κωσταντινόπουλος,Γιαννόπουλος,Γκιώνης,Σέρμπος(Δελδήμος 61'),Αλεξανδρόπουλος,Αγγελόπουλος(Μπεκίρη 53'),Κυριακόπουλος,Δημητρόπουλος,Σπυρόπουλος.

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*MVP:Τον σημερινό τίτλο πιστεύω αξίζει όλη η ομάδα...Έτσι..
mvp
ΑΛΛΑ επειδή ο τίτλος έχει γίνει παράδοση θα δοθεί και στον Κώστα Αποστολάκη που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις..

Ο ''ΣΤΡΑΤΟΣ''

*Καλή η διαιτησία του Καλύβα αν και θα μπορούσε να είχε δείξει πιο νωρίς κάποια κάρτα στου φιλοξενούμενους....Εξαιρετικοί και οι δύο βοηθοί κοι Ρηγόπουλος-Γκάβος.
Το διαιτητικό τρίο..

*Πολύ το κρύο στο Ρίο αλλά οι πιστοί οπαδοί βοήθησαν και πάλι την ομάδα..


*Για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα κρατάμε το μηδέν στην άμυνα..Πρώτη ήταν η εντός έδρα ισοπαλία με την Δόξα Παραλίας στο 0-0..

ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ

ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...


ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΄΄ΓΝΩΜΗΣ΄΄

Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ..



Και ένα βίντεο από την προηγούμενη νίκη επί του Αγίου Βασιλείου..Το πρώτο γκολ όσο μπορείτε να δείτε γιατί η ένταση του τοπικού ντέρμπι δεν με άφησε ψύχραιμο..

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:


Πετεινοί-Πανιώνιος/Αχιλλέας 1-4
(45' Ξυπολιάς / 12', 18', 75' Μπακούρος, 92' Μουρδοκούτας) 
Διαιτητής : Μπόρτζαρης

ΠΕΤΕΙΝΟΙ : Γιαννικόπουλος, Γεροντίδης, Γ.Α. Κατριβέσης, Γ. Δ. Κατριβέσης, Χαλκιόπουλος (46' Ψιμαδάς), Κατριμπούζας, Σουγλέρης, Στέλλας, Πολυζωγόπουλος, Ξυπολιάς, Φούφουλας
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Δίπλας, Δέδος (85' Μουρδοκουτάς), Γκλαβάς, Δημητρόπουλος, Μανθόπουλος, Καιμακάς, Μπακούρος, Βάρας, Μάργαρης (75' Μπαρλής), Σαχίνι (78' Ασιλιάν), Μάγκος


Αιγιέας/Άρης-Δόξα Παραλίας 1-0
(75' πεν. Λάππας) 
Διαιτητής : Σόγιας

ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ : Κιτσάτης, Τσακάι, Σπανός, Κ. Οικονομόπουλος, Τ. Τσακάι (60' Ανδριώτης), Μπαρμπούνης, Βλάχος (86' Φουκής), Γκοτσόπουλος, Ψιμούλης, Βάκρινος, Λάππας (82' Μαραγκός)
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ : Ρουντζαμάνης, Σιδέρης, Γουρδομιχάλης (25' Παπαχαραλάμπους), Τοσκάι, Ζέρης, Ρηγόπουλος, Χριστόπουλος, Σπανός, Πολίτης, Γιαννόπουλος, Παλούμπης (43' Νάτσης)


Ολυμπιακός-Ίκαρος Πετρωτού 0-1
(39' πεν. Τζουραμάνης) 
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Έξαρχος, Γιαχαλής, Παπανίκος, Σταματακόπουλος, Νικολόπουλος (81' Φ. Καρμακόλιας), Μίντζας, Τσιχλιάς, Αραπάκος, Μάνος (62' Τζουβέκας), Λιβαθηνόπουλος, Γιούλης (46' Χ. Καρμακόλιας)
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ : Παπαπαύλου, Ζάχος, Γκόρος, Κουτρόπουλος, Τζουραμάνης, Πάνας, Χατίγια, Κουνάβης, Βέρρας (55' Ανδρικόπουλος), Ν. Κακαφώνης (80' Κασιώνης), Ν. Δημόπουλος (75' Μ. Δημόπουλος)



Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-ΑΕ Περιβόλας 1-1
(56΄Κουκής / 85' πεν. Λυμπέρης) 
Διαιτητής : Κωνσταντάκης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ : Βούλγαρης, Ασημακόπουλος (69' Ζαπατίνας), Μπίρης, Αθανασόπουλος, Μπουρνάκας, Τουραλιάς, Αμασιάδης, Μητρόπουλος, Κουκής, Λάγιος (75' Βιτοράτος), Σούλι (90' Τσάμης)
ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ : Κρητικός, Αποστόλου, Φωλιάς (68' Μπαλάσης), Κοντάρης, Ζαφείρας, Σ. Κυριτόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Κιούλος, Λυμπέρης, Αθανασόπουλος, Ράφτης (54' Λίγκας)


Κεραυνός Μιτόπολης-Ίκαρος Λακκόπετρας 1-0
(75' αυτ. Σ. Φραγκούλιας) 
Διαιτητής : Καργάκος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ : Γαλάνης, Τσάμης, Διαμαντόπουλος (70' Ρουμελιώτης), Ροδόπουλος, Ρόσης, Πετρόπουλος, Μπερδέσης (46' Μπαρούνης), Π. Καπατσούλιας, Μωραίτης, Καψής, Κριλής (46' Καραβατάκης)
ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΟΠΕΤΡΑΣ : Γκαδόλος, Χριστοδουλόπουλος, Σ. Φραγκούλιας, Μ. Μπεκίρης, Δ. Μπεκίρης, Ντάτος, Μούτος, Ντεντόπουλος, Π. Φραγκούλιας (60' Νιφόρας), Κωνσταντινόπουλος, Χριστόπουλος (75' Πετρόπουλος)


Φαραικός-Πείρος Ισώματος 4-1
(5', 80' Δημητρόπουλος, 17', 70' Μούτσα / 42' Κυριακόπουλος) 
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

ΦΑΡΑΙΚΟΣ : Αντωνακόπουλος, Γ. Σωτηρακόπουλος, Νταγιούκλας, Δημητρόπουλος (70' Σακκάς), Ντεντόπουλος, Κ. Σωτηρακόπουλος, Κ. Μητρόπουλος (75' Χ. Μητρόπουλος), Ντούπι, Κοσμάτος, Χ. Σωτηρακόπουλος, Μούτσα
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ : Μπαρμπέρης, Μπαρδάκης, Δριβήλας, Γκοτσούλιας (46' Γεωργόπουλος), Αθανασόπουλος, Βρόντος (75' Αντωνόπουλος), Καραβίας, Μιχαλιτσιάνος, Βασιλόπουλος, Αθανασίου (65' Δελδήμος), Κυριακόπουλος

Αναγέννηση/Αίας-Ζήρια/ΤΑΔ 93 0-4
(4' Ασημακόπουλος, 35' Μπουλούμπασης, 78' πεν. Χαρακίδας, 86' Ν. Μπαλαφούτης) 
Διαιτητής : Καμζόλας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ : Δαμιανός, Μιχαλόπουλος, Βλάχος, Κοτζιάς, Θ. Ραμπαβίλλας, Πλώτας, Αλεξίου (70' Κωσταρίδης), Γ. Μάλλιος (25' Σπηλιόπουλος), Π. Μάλλιος (80' Καραίσκος), Αγγελόπουλος, Τρίψας
ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ 93 : Κόλα, Λουκόπουλος, Ντολάνι, Αποστολόπουλος, Ασημακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Χαρακίδας (84' Π. Μπαλαφούτης), Μουρίκης (65' Ν. Μπαλαφούτης), Φουρφουρής, Μπακογιάννης, Μπουλούμπασης (46' Λαλαής)
Άρης Πατρών-Θύελλα Αιγίου 1-1
(14' πεν. Κολλάρος / 80' Μακρυγιαννάκης) 
Διαιτητής : Σπηλιωτόπουλος

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ : Βέρρας, Σταυρόπουλος (85' Παπαζαφείρης), Παπαδημητρόπουλος, Ασημακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μυλωνάς, Βουτσινάς, Καρακάσης, Κανταρτζόπουλος, Κολλάρος (75' Αλποχωρίτης), Σ. Αβράμης
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ : Λέσης, Σταματόπουλος (87' Βαζούκης), Γκινάι, Α. Παξιμάδης, Παπαχριστόπουλος, Λαδικός, Αρβανίτης, Μαυρομμάτης, Σωτηρόπουλος, Μακρυγιαννάκης, Μητρόπουλος (75' Χριστόπουλος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

****ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ****

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012


20η  Αγωνιστική

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ''ΨΑΘΟΠΥΡΓΙΩΤΕΣ''


Mε τους δύο ΄΄ντόπιους΄΄ Καραμπούλα-Καραμάνο ο Ψαθόπυργος νίκησε τον Κεραυνό και πήρε βαθειά ανάσα στην υπόθεση παραμονή..Με πάθος και ψυχή ο Ψαθόπυργος πήρε το ντέρμπι με τον Άγιο Βασίλη και μαζί τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια..Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί δυναμικού και ποιότητας οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κατώτεροι και το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίχτες μας ήταν πιο εύστοχοι..Η Αναγέννηση έδειξε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό αφού μόλις στο 8' ο Κυδωνιάτης τροφοδότησε τον Γιαννούχο με τον τελευταίο να τσιμπάει την μπάλα να ξαπλώνει στο χόρτο μετά από ανατροπή και αντί ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα έδειξε κάρτα για θέατρο,με όλο το γήπεδο να γελάει!!!!Στο 11' όμως ήρθε η λύτρωση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πλούμπη ο Στούπας γύρισε την μπάλα και ο αρχηγός Καραμπούλας έκανε το 1-0 σηκώνοντας κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών μας και του πάγκου..Ο Κεραυνός ήταν ανήμπορος να αντιδράσει και απλά παρακολουθούσε τους ΄΄Ψαθοπυργιώτες΄΄ να επιτίθενται..Έτσι μετά από ασυνεννοησία Αθανασόπουλου-Βούλγαρη ο Καραμάνος έστειλε σε κενή εστία την μπάλα γράφοντας το 2-0 στο 30'..Το ημίχρονο τέλειωσε με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν απειλήσει ούτε λεπτό την εστία του Τρίγκα..Στην επανάληψη ο Ψαθόπυργος χαλάρωσε και μετά από φάουλ ο Μητρόπουλος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κουκή μειώνοντας σε 2-1 στο 60'..Το γκολ ήταν αφυπνιστικό αφού η ομάδα μας ανέβασε στροφές και έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες..Στο 65' ένα φανταστικό τρίγωνο Καραμάνου-Κυδωνιάτη-Φραγγου έβγαλε τον τελευταίο πάνω  στην γραμμή αλλά και αυτό όπως όλα στο ποδόσφαιρο χάνονται..Στο 70΄ ένα σουτ του Κυδωνιάτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βούλγαρη ενώ στο 90' μετά από κλέψιμο του Παπαδόπουλου ο Κυδωνιάτης δεν πάσαρε σωστά και χάθηκε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία..Στο 95' λίγο έλειψε να έρθει το σοκ όταν ο Κουκής εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Τρίγκα πλάσαρε αλλά ο Στούπας σαν από μηχανής θεός έκοψε πάνω στην γραμμή..Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη..
ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ

ΣΥΝΘΕΣΗ:Τρίγγας,Στούπας,Αποστολάκης,Μανιάτης,Καραμπούλας,Κωστόπουλος,Καραμάνος(Παπαδόπουλος 85'),Πλούμπης(75' Μητρούλιας),Γιαννούχος(90' Τόλιας),Κυδωνιάτης,Φράγγος

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*MVP:Ο νεαποκτηθείς Πλούμπης Θόδωρος απέδειξε ότι έχει φαρμακερά πόδια και αξίζει τον τίτλο σήμερα..
mvp
*Πάρα πολύ κόσμο είχε το ντέρμπι με τους μικρούς φίλους να δίνουν έναν διαφορετικό τόνο με πανο και συνθήματα..
ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
*ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ έπαιζε από το 20΄ ο Κυδωνιάτης όταν για ακόμα μια φορά φέτος γύρισε το πόδι του αλλά έσφυξε τα δόντια και έβγαλε όλο το 90΄λεπτο!!!
*Τραυματίας και ο Γιαννούχος μετά απο σύγκρουη στον αέρα..
ΚΟΥΚΛΙ
*Αντιμέτωποι με έναν παλιό γνώριμο ήταν οι παλιοί του Ψαθοπύργου..Ο λόγος για τον αγέραστο Γιώργο Αμασιάδη..Ένας από τους λόγους της τρελής πορείας ανόδου στην Α1..
ΤΟΤΕ



ΑΜΑΣΙΑΔΗΣ ΤΩΡΑ

*ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ η διαιτησία του κ.Τσιμπούκη αντίθετα καλοί οι βοηθοί του κ.Γιαννόπουλος και Γκαβος.
*2-1 και το σκορ του πρώτου  αγώνα,υπέρ των γηπεδούχων τότε..
*Η κοπή της πίτας σήμερα το πρωί έδωσε ενέργεια στους παίχτες..Ο Τρίγκας και ο απών Χίνκου ήατν οι τυχεροί..


ΠΑΙΧΤΕΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΚΛΙΚΑ
ΑΠΟΘΕΩΣΗ

Ο ΠΑΓΚΟΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:

Λιμνοχώρι-Αιγιέας/Άρης 3-1
(9' Α. Αλεξανδρόπουλος, 20' Δημητρόπουλος, 82' Ν. Μπεκίρης / 72' Μπαρμπούνης)
 Διαιτητής : Γραμματικόπουλος


ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Θ. Κωνσταντινόπουλος, Παρασκευόπουλος, Γιαννόπουλος (86ʼ Χ. Κωνσταντινόπουλος), Γκιώνης, Σέρμπος (89ʼ Π. Γερασιμόπουλος), Ν. Μπεκίρης, Α. Αλεξανδρόπουλος, Κυριακόπουλος (78΄ Π. Αλεξανδρόπουλος), Αγγελόπουλος, Δημητρόπουλος, Σπυρόπουλος.
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος (77ʼ Γ. Οικονομόπουλος), Τ. Τσακάι (23ʼ Μαραγκός), Σ. Τσακάι, Σπανός, Μπαρμπούνης, Κ. Οικονομόπουλος (81ʼ Φούκης), Ψιμούλης, Λάππας, Βλάχος, Γκοτσόπουλος, Βάκρινος
Θύελλα Αιγίου-Πανιώνιος/Αχιλλέας 2-2
(17' Διαμαντόπουλος, 52' Σωτηρόπουλος / 22' πεν , 31 Σαχίνι)
Αποβολή : 38' Γεωργαντόπουλος 
Διαιτητής : Μακρυπόδης


ΘΥΕΛΛΑ: Λέσσης, Γκινάι, Παπαχριστόπουλος, Α. Παξιμάδης, Ι. Παξιμάδης, Βαζούκης (70ʼ Τσέντζος), Σταματόπουλος (61ʼ Αρβανίτης), Λαδικός (84ʼ Μακρυγιαννάκης), Μητρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧ./ΑΓ.: Δίπλας, Γκλαβάς, Γεωργαντόπουλος, Δέδος, Δημητρόπουλος, Καϊμακάς, Μάργαρης (88ʼ Μανθόπουλος), Μάγκος (41ʼ Πασσαγιάννης), Σαχίνι, Μπακούρος, Μαγνησαλής (46ʼ Βάρας)
Ζήρια/ΤΑΔ 93-Άρης Πατρών 0-3 α.α.
Διαιτητής : Σόγιας
Πείρος Ισώματος-Πετεινοί 0-1
(40' Σουγλέρης)
 Διαιτητής : Γραββάνης


ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Ε. Κυριακόπουλος (60΄ Λαζανάς), Δριβήλας, Αθανασόπουλος, Γκοτσούλιας, Βρόντος, Καραβίας, Μιχαλιτσιάνος, Βασιλόπουλος (50΄ Γεωργόπουλος), Δελδήμος (72΄ Αθανασίου), Δ. Κυριακόπουλος.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Δούβρης, Γεροντίδης, Τζομπάι, Γ. Κατριβέσης, Πολυζωγόπουλος (31΄ Σουγλέρης), Φραγκούλης, Κατριμπούζας (81΄ Ι. Κατριβέσης), Χαλκιόπουλος, Στέλλας, Ξυπολιάς (80΄ Ψημάδας), Φούφουλας.
ΑΕ Περιβόλας-Ολυμπιακός Πατρών 4-1
(40' πεν, 71' πεν Λυμπέρης, 81' Λίγκας, 85' Παπαγεωργακόπουλος / 50' Λιβαθηνόπουλος)
 Διαιτητής : Μπεζεριάνος

ΑΕ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ: Κρητικός, Αποστόλου, Φωλιάς (80ʼ Ν. Κυριτόπουλος), Κοντάρης, Κιούλος, Χρονάς (40ʼ λ.τ. Μπαλάσης), Σ. Κυριτόπουλος, Λυμπέρης, Παπαγεωργακόπουλος, Αθανασόπουλος, Ράφτης (62ʼ Λίγκας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Έξαρχος, Γιαχαλής, Σταματακόπουλος, Παπανίκος, Νικολόπουλος (85ʼ Γιούλης), Αραπάκος, Καραβίας (69΄ Τζουβέκας), Μίντζας, Τσιχλιάς, Λιβαθυνόπουλος, Σκλαβουνάκης (85ʼ Βασιλόπουλος)
Ίκαρος Λακόπετρας-Φαραικός 1-1
 (25΄ Ντεντόπουλος / 20΄ Δημητρόπουλος ) 
Διαιτητής : Κονιδάρης

ΙΚΑΡΟΣ: Γκαδώλος, Α. Αγγελόπουλος (60΄ Κίκινας), Μούτος, Μ. Μπεκίρης, Δ. Μπεκίρης, Ντάζος, Δ. Χριστοδουλόπουλος (70΄ Στ. Φραγγούλιας), Β. Ντεντόπουλος, Π. Φραγγούλιας (80΄ Π. Νιφόρας), Χριστόπουλος, Θ. Κωνσταντινόπουλος.
ΦΑΡΑΙΚΟΣ: Αντωνακόπουλος, Δημητρόπουλος, Νταγιούκλας (75΄ Γ. Σωτηρακόπουλος), Βέρρας, Ντεντόπουλος, Κ. Σωτηρακόπουλος, Μητρόπουλος, Ντούπι (80΄ Σακκάς), Α. Σωτηρακόπουλος (65΄ Α. Κοσμάτος), Χ. Σωτηρακόπουλος, Μούτσa
Ίκαρος Πετρωτού-Κεραυνός Μιτόπολης 0-2
(35' Μωραίτης, 50' Μπερδέσης)
 Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος


ΙΚΑΡΟΣ: Ζάχος, Γκόρος (64ʼ Ανδρικόπουλος), Κουνάβης, Κουτρόπουλος, Τζουραμάνης, Π. Κακαφώνης, Χατίγια, Κολοβούρης (56ʼ Βέρρας), Ν. Κακαφώνης, Πάνας (81ʼ Κασιώνης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γαλάνης, Τσάμης, Διαμαντόπουλος, Ροδόπουλος, Ρόσης, Α. Καπατσούλιας, Μπερδέσης (75΄ Ρουμελιώτης), Π. Καπατσούλιας, Μωραίτης, Καψής, Νικολόπουλος (60΄ Κριλής)
Δόξα Παραλίας-Αναγέννηση/Αίας 4-1
(40', 57', 78' Ρηγόπουλος, 82' Σπανός / 60' Μάλλιος)
 Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος

ΔΟΞΑ: Ρουντζαμάνης, Γεωργικόπουλος (65΄ Νάτσης), Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Σιδέρης (80΄ Μ. Σπανός), Βακτριτζόγλου, Παπαχαραλάμπους (58ʼ Χριστόπουλος), Τοσκάι, Ζέρης, Ρηγόπουλος, Α. Σπανός.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Δαμιανός, Κοτζιάς, Μιχαλόπουλος, Κουβαράς, Θ. Ραμπαβίλας, Πλώτας, Αλεξίου (70΄ Κωσταρίδης), Γ. Μάλλιος, Αγγελόπουλος (60΄ Σπηλιωτόπουλος), Τρίψας (82΄ Χριστόπουλος), Π. Μάλλιος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

1. Λάππας (Αιγιέας/Άρης)..............18 γκόλ
2. Ρηγόπουλος (Δόξα Π.)...............16 γκόλ
3. Φράγγος (Αναγέννηση Ψ.)........16 γκόλ
4. Κουκής (Κεραυνός Αγ. Βασ.).....14 γκόλ
5. Μωραίτης (Κεραυνός Μιτ)........14 γκόλ
6. Σαχίνι (Πανιώνιος/Αχιλλέας)....14 γκόλ
7. Ανδρικόπουλος (Ίκαρος Π.).......12 γκόλ
8. Λιβαθηνόπουλος (Ολυμπιακός).12 γκόλ
9. Πολυζωγόπουλος (Πετεινοί)......12 γκόλ
10. Φουρφουρής (Ζήρια/ΤΑΔ 93)..12 γκόλ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 11 & 12/02/12


ΣΑΒΒΑΤΟ 11/02/12
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δημ. Στάδιο Αιγίου, Ώρα 15.30Θύελλα Αιγίου-Πανιώνιος/Αχιλλέας (Μακρυπόδης)
Γήπεδο Ζήριας, Ώρα 15.30Ζήρια/ΤΑΔ 93-Άρης Πατρών (Σόγιας)
Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 15.30, Λιμνοχώρι-Αιγιέας/Άρης (Γραμματικόπουλος)
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/02/12

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Γήπεδο Ισώματος, Ώρα 15.30Πείρος-Πετεινοί (Γραββάνης)
Γήπεδο Ρίου, Ώρα 15.30Αναγέννηση Ψαθ.-Κεραυνός Αγ. Βασ. (Τσιμπούκης)
Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 15.30ΑΕ Περιβόλας-Ολυμπιακός (Μπεζεριάνος)
Γήπεδο Λακόπετρας, Ώρα 15.30Ίκαρος Λακόπετρας-Φαραικός (Κονιδάρης)
Γήπεδο ''Κ. Ζάρρας'', Ώρα 15.30Ίκαρος Πετρ.-Κεραυνός Μιτ. (Γ. Παπαδόπουλος)
Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 15.30Δόξα Παρ.-Αναγέννηση/Αίας (Α. Γιαννόπουλος)

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com