Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

24η Αγωνιστική

ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 90...ΦΕΥΓΑ!!


Σε ένα ματς για γερά νεύρα και με  πολλές συγκινήσεις ο Ψαθόπυργος πήρε έναν χρυσό βαθμό για την συνέχεια,αν και το τρίποντο χάθηκε δευτερόλεπτα πριν την λήξη,απέναντι στην μαχητική και νεανική ομάδα της Θύελλας Αιγίου...Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας σε καμία περίπτωση με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες..Στο 45΄ και ενώ τίποτα δεν ΄΄μύριζε΄΄ γκολ,ο Τρίγκας δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα μετά από σέντρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Αρβανίτη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 και να πάρει κεφάλι η ομάδα του...Στην επανάληψη η Αναγέννηση μπήκε εντελώς μεταμορφωμένη και πραγματικά οι παίκτες της έκαναν κατάθεση ψυχής..Η αντεπίθεση ξεκίνησε με ένα πολύ καλό σουτ του Πλούμπη στο 50΄ το οποίο μπλόκαρε δύσκολα ο Λέσσης..Η κυριαρχία της Αναγέννησης συνεχίστηκε και μετά από κόρνερ του Πλούμπη ο Στούπας ήρθε σαν τρέιλερ έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ στο 55΄...Στο 58΄ η αποβολή του Μαυρομάτη έδωσε φτερά στα πόδια των Ψαθοπυργιωτών και στο 73΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Στούπα ο Καραμπούλας έπιασε την κεφαλιά,η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μακρυγιαννάκη και κύλησε αργά και βασανιστικά στο βάθος της εστίας με το 1-1 να είναι γεγονός..Η Αναγέννηση δεν κατέβασε στροφές και στο 77΄ ο Καραμάνος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση έκανε ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Κωστόπουλο με τον τελευταίο να βρίσκει ολομόναχο τον Φράγγο και τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2...Μετά την επίτευξη του γκολ ήρθε και η δεύτερη αποβολή για την ομάδα του Αιγίου με τον Τσέντζο να διαπληκτίζεται με τον διαιτητή και να βλέπει την κόκκινη κάρτα..Κάπου εκεί οι παίκτες μας επαναπαύτηκαν και σε συνδυασμό και με την κούραση από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο έδωσαν γήπεδο στην Θύελλα και αυτή το εκμεταλλεύτηκε καθώς σε ένα γέμισμα στο 90΄ ο βραχύσωμος Παξιμάδης Α. πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή και κάρφωσε τον Έρδα γράφοντας το 2-2 και σηκώνοντας ''θύελλα'' πανηγυρισμών αφού κατάφεραν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας παίζοντας με 9 παίχτες!!Το σφύριγμα της λήξης άφησε μία πικρή γεύση στους παίκτες του Ψαθοπύργου αφού έχασαν την ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό παραμονής...

ΣΥΝΘΕΣΗ:Τρίγκας (46' Έρδας), Ζάγκλας (72' Τσιμπούκης) , Κωστόπουλος, Μανιάτης, Στούπας, Καραμπούλας, Τόλιας (52' Αποστολάκης), Πλούμπης, Καραμάνος, Κυδωνιάτης, Φράγγος

Η ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΣ,ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σωτηρόπουλος, Ι. Παξιμάδης (60' Τσεντζος), Α. Παξιμάδης, Ντάλας, Λαδικός, Σταματόπουλος (72' Παπαχριστόπουλος), Αρβανίτης, Μαυρομμάτης, Μακρυγιαννάκης, Γκινάι (81' Χριστόπουλος)


ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ:
*MVP:Τον τίτλο πάλεψε και πήρε ο Σταμάτης Ζάγκλας καθώς στην συμμετοχή του μετά από πολύ καιρό τα πήγε εξαιρετικά δίνοντας πολλές μάχες..
ο ''γιατρός''
*Γουρλής ήταν ο Ηλίας  Τσιμπούκης καθώς με το που μπήκε αλλαγή εκτελέστηκε το φάουλ και έγινε το 1-1..
Εδώ βέβαια ''γκαντέμης'' στην κοπή της πίτας




*Πάρα πολλοί Ψαθοπυργιώτες παρακολούθησαν τον αγώνα καθώς ο καιρός ήταν σύμμαχος..Ίσως περισσότεροι και από τους οπαδούς της Θύελλας...
*Ο κος Καργάκος έχασε τον έλεγχο του αγώνα καθώς έδειξε πάνω από 15 κάρτες,με τον Τσέντζο της Θύελλας να βγαίνει εκτός εαυτού και να κινείται απειλητικά εναντίον..Ένταση υπήρχε και μετά την λήξη του αγώνα με παράγοντα του Αιγίου να υποστηρίζει ότι ''ήταν βαλτός  να διαλύσει 2 ομάδες'' και ότι ο επόπτης τον ειρωνευόταν..Κακή η διαιτησία φέτος..Κάτι που παραδέχθηκε και ο αρχιδιαιτητής και θα γίνουν μαθήματα συμπεριφοράς!!!!!!

*Για ακόμα μία φορά φέτος η Αναγέννηση δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά και χάνει πολύτιμους βαθμούς...

*ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ:

  • ΤΡΙΓΚΑΣ: (5) Φέρει αποκλειστική ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε..Δεν ήταν σταθερός και σε 1-2 επεμβάσεις που πραγματοποίησε..Κακό παιχνίδι από τον νεαρό πορτιέρο..Ελαφρυντικό ότι έπαιζε αρκρτά λεπτά τραυματίας..
  • ΣΤΟΥΠΑΣ: (8) Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από  τον ''Νιόνιο'' που ήταν βούτυρο στο ψωμί του όλες οι ψηλές μπάλες απέναντι σε κοντύτερους και πιο αδύναμους αντιπάλους..
  • ΖΑΓΚΛΑΣ: (9) Μεστό παιχνίδι από τον δεξί οπισθοφύλακα μας κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες που έδωσε..Παρά την αποχή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έκανε πολλά χιλιόμετρα και έδειξε την καλή φυσική κατάσταση που τον διακρίνει..
  • ΜΑΝΙΑΤΗΣ: (6) Μέτρια εμφάνιση σε σχέση με αυτές των τελευταίων αγωνιστικών..Έχανε τον προσωπικό του αντίπαλο και δεν είχε καλή συνεννόηση με τον Στούπα..
  • ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: (7) Ως μπακ ήταν πολύ καλός αλλά ως χαφ δεν έκανε ανάλογη εμφάνισι αν και του πιστώνεται η ασσίστ στο 1-2..
  • ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ!:(6) Αν και είχε ψυχή δεν απέδωσε αυτά που όλοι έχουμε συνηθίσει από τον ''Steven''..Δικαιολογημένα βέβαια γιατί ίσως είναι ο μόνος που δεν έχει λείψει λεπτό από 24 αγώνες!!
  • ΠΛΟΥΜΠΗΣ :(8) Σταθερός...Όαση στην έρημο του πρώτου ημιχρόνου,εξίσου καλός και στο δεύτερο..
  • ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ¨:(6) Έδωσε πολλές μάχες αλλά ο εκνευρισμός του και ο από κάποια λάθος φάουλ που του καταλογίσθηκαν και ο τραυματισμός του στο νύχι τον ακολούθησαν σε  όλη την διάρκεια του αγώνα..
  • ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ:(8) Επανήλθε στην κατάσταση που όλοι τον ξέρουμε..Ασταμάτητο τρέξιμο και ασσιστ στο δεύτερο γκολ..
  • ΤΟΛΙΑΣ:(6) Δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα..Είχε έλλειψη από ανάσες και καθαρό μυαλό..
  • ΦΡΑΓΓΟΣ:(7) Δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικός αλλά στην πρώτη ευκαιρία έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα..
  • ΕΡΔΑΣ:(5) Αντικατέστησε τον Τρίγκα και έδωσε πολλές λύσεις μακριά από την εστία σε κάθετες μπαλιές των αντιπάλων..Αλλά προσωπική άποψη είναι ότι στην φάση του δεύτερου γκολ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης καθώς η σέντρα έγινε από πολύ μακριά και στην μικρή περιοχή του..
  • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ:(8) Πολύ καλό παιχνίδι από ''Στράτο''..Αν και αλλαγή μπήκε γρήγορα στο πνεύμα και έδωσε λύσεις στην αριστερή πλευρά..
  • ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ:(6) Όταν μπήκε η ομάδα έκατσε πιο αμυντικά και δεν του δόθηκαν ευκαιρίες στην επίθεση..

*Άψογη η φιλοξενία της Θύελλας και την ευχαριστούμε..



Η ΕΙΣΟΔΟΣ



Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ:



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com