Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

1η Αγωνιστική

Κακή Πρεμιέρα για την Αναγέννηση...

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Πρωτάθλημα για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, καθώς ηττήθηκε με  σκόρ 3-0 απο τον Κεραυνό Μιτόπολης στην πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας.Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα που προβλημάτισε αλλα η συνολική εικόνα της ομάδας ,η οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών,σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα δείγματα που είχε δώσει αλλα και της ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ.Ας ελπίσουμε πως αυτή ήταν μια κακή παρένθεση, και πως γρήγορα η ομάδα θα βρεί το ρυθμό της και θα παρουσιάσει αυτό που πραγματικά μπορεί στον αγωνιστικό χώρο.Επόμενος αγώνας την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Ρίου με αντίπαλο των Ολυμπιακό Πατρών.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 11:00μμ.

Η 11αδα της Αναγέννησης ήταν η εξής:

Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Κ.Καψάλης): Έρδας(46' λ.τ. Τρίγγας),Καραμάνος,Καραμπούλας(80' Τόλιας),Ιωαννίδης,Κωστόπουλος (75' Γραμματικόπουλος),Μητρούλιας,Κυδωνιάτης,Γιαννούχος,Παπαγεωργίου,Χίνκου,Φράγγος

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής στην Α1 είναι οι εξής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9 (5 μ.μ.)

Δημ. Στάδιο Αιγίου: Θύελλα Αιγίου - Ζήρια/ΤΑΔ'93 (ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ)

Γηπ. Προσφυγικών: Ολυμπιακός Πατρών - Αιγιέας/Αρης (ΜΠΕΝΕΤΣΗΣ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9 (5 μ.μ.)

Γηπ. Ζαρουχλεΐκων: Πετεινοί - Ικαρος Λακκόπετρας (ΚΑΡΓΑΚΟΣ)

Γηπ. Ισώματος: Πείρος - Ικαρος Πετρωτού (ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ)

Γηπ. Ρίου: Πανιώνιος/Αχιλλέας - Δόξα Παραλίας (ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ.)

Γηπ. Σταυροδρομίου: Φαραϊκός - ΑΕ Περιβόλας (ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ)

Γηπ. "Α. Κάνιστρας": Άρης Πατρών - Λιμνοχώρι (ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Γηπ. Μαζαρακίου: Κεραυνός Μιτόπολης - Αναγέννηση Ψαθοπύργου (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ)

Γηπ. Δημητρόπουλου: Αναγέννηση/Αίας - Κεραυνός Αγ.Βασιλείου (ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ)

Σέντρα για την Α1 Κατηγορία

       
Αυτό το Σαββατοκύριακο 24-25 /9 ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας για την περίοδο 2011-12 με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.Σέντρα σε όλα τα γήπεδα στις 17:00.Ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη Πατρών και το Λιμνοχώρι ,στο γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας" την Κυριακή  .Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με δυο αναμετρήσεις, με τη Θύελλα Αιγίου να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την Ζήρια/ΤΑΔ 93' σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι ,λόγω της εντοπιότητας των δυο ομάδων ,ενώ στο γηπέδο Προσφυγικών ο Ολυμπιακός Πατρών ,μετά την πρόκριση επι του Δαβουρλή Κ'92 στο Κύπελλο ,με ανεβασμένη ψυχολογία,υποδέχεται τον φιλόδοξο Αιγιέα/Αρη,ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά την μεταγραφική περίοδο,καθώς απέκτησε την τελευταία στιγμή τους έμπειρους Ζαππή και Λάππα που μέχρι πρότεινος αγωνίζονταν στην Ακράτα.

Το κυρίως πιάτο της 1ης αγωνιστικής σερβίρεται την Κυριακή ,οπου πραγματικά προβλέπεται να γίνεται μάχη σε όλα τα γήπεδα.Η Αναγέννηση ,ταξιδεύει στο Μαζαράκι ,όπου φιλοξενείται απο τον νεοφώτιστο Κεραυνό Μιτόπολης,ο οποίος στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει καθέ άλλο παρα νεοφώτιστος δείχνει ,παρουσιάζοντας ενα ιδιαίτερα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.Στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων οι Πετεινοί του Μάκη Παρασκευόπουλου,υποδέχονται των Ικαρο Λακκόπετρας,ο οποίος αποτελεί ενα ερωτηματικό στο φετινό Πρωτάθλημα μετά τις πάρα πολλές αποχωρήσεις παιχτών απο το περσινό ρόστερ και το κατα πόσο έτοιμος θα παρουσιαστεί στις επίσημες υποχρεώσεις του.Στο Ισωμα ο τοπικός Πείρος ,υποδέχεται τον Ικαρο Πετρωτού ,ενώ στο γήπεδο του Σταυροδρομίου ο Φαραϊκός αντιμετωπίζει ένα εκ των φαβορί του φετινού Πρωταθλήματος,σύμφωνα πάντα με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει,την νεοσύστατη ομάδα της Περιβόλας. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Ρίο , όπου ο Πανιώνιος/Αχιλλέας αντιμετωπίζει την Δόξα Παραλίας .Τέλος στο γήπεδο του Δημτρόπουλου ,η ομάδα της Αναγέννησης/Αίαντα  Συμπολιτείας υποδέχται τον φιλόδοξο Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα ,με όμορφο θέαμα και πολλά γκόλ, μα πάνω απο όλα ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ.Καλή ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν και υγεία σε όλους τους αθλητές.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δίκαιη Πρόκριση για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ επι του ΖΑΒΛΑΝΙΟΥ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αχαΐας πήρε η Αναγέννηση  Ψαθοπύργου,καθώς επικράτησε δίκαια με σκόρ 2-1 της ομάδας του Ζαβλανίου.Η ομάδα του Ψαθοπύργου αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ ,χάρις στο εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Κούτουλα στο 32',κατάφερε στην επανάληψη με την είσοδο του Κυδωνιάτη ,ο οποίος σέρβιρε έτοιμο γκόλ στον Φράγγο      
να μειώσει αρχικά σε 1-1 και στο 73' με το νεαρό Παπαγεωργίου να πετύχει την ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της Αναγέννησης.

Για την Αναγέννηση αγωνίστηκαν οι : Έρδας,Καραμάνος,Κωστόπουλος Τ,Καραμπούλας,Ιωαννίδης,
Γραμματικόπουλος(76'Μητρούλιας),Γιαννούχος,Τόλιας(46' Κυδωνιάτης),Παπαδόπουλος,
Παπαγεωργίου(85'Σακελλαρόπουλος),Φράγγος.


 ενώ την 18αδα συμπλήρωσαν οι Τρίγγας,Αποστολάκης,Τσιμπούκης,Μανιάτης .


Στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικός Αγώνας

Ακόμα ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας δίνει σήμερα το απόγευμα (16:30) η Αναγέννηση Ψαθοπύργου στο γήπεδο του Ρίου ,με αντίπαλο την ομάδα του Αετού.

Πέμπτη-Παρασκευή συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Ρίο,ενώ το Σαβ/κο , η ομάδα θα δώσει δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια,αρχικά το Σάββατο στην Ροδιά με τη Θύελλα Αιγίου και τη Κυριακή  στο Δρέπανο ,με την τοπική ομάδα. 

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Κύπελλο: Το Πρόγραμμα του 1ου Γύρου

Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Αχαΐας το πρόγραμμα του 1ου γύρου της α' φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 24 του ίδιου μήνα.Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Ζαβλανίου. Όλοι οι αγώνες είναι νόκ-ουτ. Αναλυτικά το πρόγραμμα :


ΤΕΤΑΡΤΗ 14/9 (17:00)

Γηπ. Ρίου Αναγέννηση Ψαθοπύργου - ΑΠΣ Ζαβλάνι
Γηπ. "Αν.Κάνιστρας" Απόλλων Εγλυκάδας - Θύελλα Πατρών
Γηπ. "Κ.Ζάρρας" Αχαιός - Αίας Πατρών
Γηπ. Ακράτας Ακράτα - Θύελλα Αιγίου
Γηπ. Αγ.Βασιλείου: Κεραυνός - Νίκη Προαστίου
Γηπ. Ζαρουχλεΐκων : Αναγέννηση Π. - Κεραυνός Μιτόπολης

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9 19:30μμ

Γηπ. "Α.Κάνιστρας" : Αρης Πατρών - Αιγέας/Αρης

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9 (17:00)

Γηπ.Παραλίας : Δόξα Παραλίας - Ικαρος Λακκόπετρας
Γηπ."Α.Κάνιστρας" : ΑΕ Περιβόλας - Τριταιϊκός
Γηπ. "Κ.Ζάρρας" : Ικαρος Πετρωτού - Διαγόρας
Δημ. Στάδιο Κ.Αχαΐας: Αχαϊκή - Λιμνοχώρι

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9 (17:00)

Γηπ. Σαγεΐκων : Εθνικός Σαγεΐκων - Πείρος Ισώματος
Γηπ. Λάππα : Ατρόμητος Λάππα - Ωλενιακός
Γηπ. Ζαρουχλεΐκων : Ατρόμητος Πατρών - Ζήρια/ΤΑΔ 93'
Γηπ.Ρίου: Δαβουρλής Κ'92 - Ολυμπιακός Πατρών
Γηπ.Σταυροδρομίου : Φαραϊκός - Πάτραι

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9 (17:00)

Γηπ. Ρίου : Πανιώνιος/Αχιλλέας - Αστραπή
Γηπ. Ζαρουχλεΐκων : Πετεινοί - Θύελλα Σκιαδά
Γηπ. Αβύθου : Αναγέννηση/Αίας - Αχιλλέας  Καμαρών

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com