Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οι Διαιτητές της 8ης Αγωνιστικής

Σάββατο  30/10/10 , Ώρα 16:00

Γήπεδο ''Μάκη Ηλιόπουλου'', Ρωμανός - Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Γκοτσόπουλος Αντ.) 
Γήπεδο Πετεινών, Απόλλων Εγλυκάδας - Αιγιέας/Άρης (Διονυσόπουλος) 
Γήπεδο Λιμνοχωρίου,Λιμνοχώρι - Ολυμπιακός Πατρών (Χόρτης)
Γήπεδο Προσφυγικών, Άρης Πατρών - ΑΠΟ Αρόης (Γραββάνης) 
Γήπεδο Αλισσού, Λέων Αλισσού - Πείρος Ισώματος (Τσιμπούκης)

Κυριακή 31/10/10 , Ώρα 15:00

Γήπεδο Νικολεΐκων, Θύελλα Αιγίου - Πετεινοί (Φ. Οικονόμου) 
Γήπεδο Προαστείου,Πανιώνιος/Αχιλλέας - Αμπελόκηποι (Πασχάκης)
Γήπεδο Φαραϊκού, Φαραϊκός - Θύελλα Σκιαδά (Καλύβας) 
Γήπεδο Παραλίας, Δόξα Παραλίας - Άγιος Δημήτριος (Κ. Γιαννόπουλος)

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

7η Αγωνιστική

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση

Εκανε το καθήκον της η Αναγέννηση Ψαθοπύργου και με το παραπάνω καθώς πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη επικρατώντας με σχετική ευκολία του Λέων Αλισσού με το ευρύ 5-0!!!Οι γηπεδούχοι απο το πρώτο λεπτο μπήκαν δυνατά στο παιχνίδικατάφεραν με το καλημέρα να προηγηθούν  ,μόλις στο 7' ο Κωστόπουλος με πλασέ στην κίνηση απο την σέντρα του Τόλια άνοιξε το σκόρ για την Αναγέννηση και έκανε το έργο των συμπαικτών του ακόμα πιο εύκολο,ενώ στο 14' ο Μπούρδος έχασε ακόμα μια μονάδικη ευκαιρία να γράψει το 2-0 ,καθώς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον  Μπούνια  αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε αουτ.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν μια σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 18' όταν το σουτ του Σολωμού λίγο έξω απο την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ερδα που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε απειληθεί.Οτι δεν κατάφερε ο Μπούρδος λίγο νωρίτερα το πέτυχε ο Τόλιας στο 26' ,μετά από όμορφη σέντρα του πρώτου απο αριστερά ,ο νεαρός επιθετικός δεν δυσκολευτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή στο δευτερο δοκάρι.Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος της Αναγέννησης συνεχίστηκε και στο 60' ο Κωστόπουλος με ένα φοωερό σούτ έξω απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μπούνια γράφωντας το 3-0 για την ομάδα του.Κάπου εκεί έσβησαν και οι όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενωνγια κάτι θετικό.Απο ελει και πέρα στο 68' μετά απο ωραία ενέργεια του Κυδωνιάτη ο οποίος βρήκε με κλειστά τα μάτια στο ύψος  της μεγάλης περιοχής τον Αντωνόπουλο , ο τελευταίος με έξυπνο πλασέ κρέμασε τον Μπούνια ανεβάζωντας τον δείκτη του σκόρ στο 4-0.Το τελικό 5-0 έγραψε ο Καραμπούλας στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι,που κέρδισε ο Κωστόπουλος σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων.  











Ο Κωστόπουλος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση συνοδευόμενη κ απο 2 όμορφα γκόλ
Θα ακολουθήσει βίντεο με στιγμιότυπα και γκόλ απο την αναμέτρηση με τον Λέων... 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/10/10 

Γηπεδο Ψαθοπύργου: Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Λέων Αλισσού 5-0  
Γηπεδο Πετεινών:  Πετεινοί – Λιμνοχώρι 1-2 
ΓηπεδοΝικολεΐκων: Αιγιέας/Αρης – Πανιώνιος/Αχιλλέας 3-2
Γηπεδο Προσφυγικών: Άρης – Απόλλων Εγλυκάδας 2-0 
Γηπεδο«Α. Κάνιστρας»: Αγιος Δημήτριος – Φαραϊκός 0-2
Γηπεδο Προαστείου: Αμπελόκηποι – Θύελλα Αιγίου 1-2  

Κυριακή 24/10/10,Ώρα 16:00

Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Θύελλα Σκιαδά - Ολυμπιακός Πατρών 1-2
Γήπεδο Ισώματος,Πείρος Ισώματος - Δόξα Παραλίας 2-0
Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, ΑΠΟ Αρόης - Ρωμανός 0-3


Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις των ομάδων 


Γηπεδο Ψαθοπύργου: Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Λέων Αλισσού 5-0  

Γκόλ:7', 60' Κωστόπουλος,26' Τόλιας, 68' Αντωνόπουλος, 80' πεν. Ι. Καραμπούλας
Αποβολή : 80' Δημακόπουλος

Διαιτητής :Γιαννόπουλος Αλ 

Αναγέννηση Ψαθοπύργου.: Έρδας, Σακελλαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζάγκλας, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Τόλιας (60' Πιτουράς), Καραμπούλας, Κυδωνιάτης (80' Παπασπηλιόπουλος), Μπούρδος (70' Τσιμπούκης), Καραμάνος.
Λέων Αλισσού: Μπούνιας, Ρηγόπουλος (46' Καραμανλής), Δημητριάδης, Νικολάου, Χρηστιάς (75' Μπρακατσέλος), Δημακόπουλος, Σολωμός, Ντούμας (80' Βεσκούκης), Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Δρακόπουλος.


Γηπεδο Προαστείου, Αμπελόκηποι – Θύελλα Αιγίου 1-2  

Γκόλ:93' Πήττας - 37' Γ. Παξιμάδης, 46' αυτ. Καρέλας.
Διαιτητής : Τσιρίνης

ρεπορτάζ - φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής 

Η Θύελλα Αιγίου επέστρεψε στις επιτυχίες (είχε να κερδίσει από την 2η αγωνιστική), νικώντας 2-1 τους Αμπελόκηπους στο γήπεδο Προαστείου. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σε αντίθεση με την ομάδα των Συχαινών (δεν έχει γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα), η οποία πλήρωσε ακριβά την επιθετική δυστοκία των παικτών της. Στο 31΄ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ με τον Σπαλιάρα, όμως η Θύελλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ (0-1) στο 37΄ με υπέροχο γυριστό σουτ του Γιάννη Παξιμάδη από το ύψος της περιοχής, μετά από μπαλιά του Σωτηρόπουλου. Μάλιστα, οι Αιγιώτες είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 40΄ με τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος υποχρέωσε τον Κατσουράνη σε σωτήρια απόκρουση. Στο 42΄ οι Αμπελόκηποι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Α. Λαγκαδινού από τον Ντάλλα. Ο Α. Λαγκαδινός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο γκολκίπερ Λέσης απέκρουσε σωτήρια. Νέα απίστευτη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 45΄, όταν ο Λέσης είπε αρχικά «όχι» στον Χ. Λαγκαδινό και στην συνέχεια ο Α. Λαγκαδινός σούταρε απελπιστικά άουτ σε κενή εστία. Η νεανική ομάδα του Αιγίου «τιμώρησε» τους Αμπελόκηπους στο 46΄, όταν ο Καρέλας έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του (0-2 με αυτογκόλ) μετά από σέντρα του Βλάχου. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ρηγόπουλο (51΄, 57΄) και Α. Λαγκαδινό 54΄, 69΄, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το γκολ της τιμής για τους «πράσινους» σημείωσε ο Κώστας Πήττας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο 93΄ με κοντινή προβολή στο πρώτο δοκάρι, μετά από σέντρα του Μπάτραλη. Διαιτήτευσε ο Γιάννης Τσιρίνης (Ζούλης – Διονυσόπουλος).






Αμπελόκηποι : Κατσουράνης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός (77΄ Χαμουζάς), Σπαλιάρας (61΄ Τρυπαναγνωστόπουλος), Νάτσης (46΄ Πήττας), Γεωργαντόπουλος, Μπαλασκέρης, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.
Θύελλα Αιγίου: Λέσης, Παπαχριστόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Ντάλλας, Α. Παξιμάδης, Ζήσης (54΄ Σταματόπουλος), Σωτηρόπουλος, Δορλής, Σαλάι, Βλάχος (74΄ Κουκουμαφτσής), Αρβανίτης (80΄ Αγγελόπουλος).


Γηπεδο Προσφυγικών, Άρης – Απόλλων Εγλυκάδας 2-0 

Γκολ: 3' Μπαντούνας, 18' Οικονόμου
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

Άρης :   ...
Απόλλων Εγλυκάδας :Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής, Τσιντώνης. Γιαννόπουλος, Κουλούρης (75' Βάρελης), Ραμόπουλος (65' Β. Νικολόπουλος), Ν. Κυριτόπουλος (30' Σ. Κυριτόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος

Γηπεδο Πετεινών,  Πετεινοί – Λιμνοχώρι 1-2 

Γκολ: 60'Κίτσος -10', 21'Χ. Δελδήμος
Δοκάρι:
25'Μητρόπουλος, 81'Μπεκίρης
Πετεινοί : Ξανθάκης, Αλεξόπουλος, Ρόσης (30'Γρουζής), Φραγκούλης, Κατριβέσης, Ανδρονικίδης, Στέλλας, Πολυζωγόπουλος (46'Κίτσος), Φούφουλας, Αγγιούς (65'Ψημάδας), Κλεισούρας Λιμνοχώρι: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Δημητρόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Χ. Αγγελόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος, (68'Π. Γερασιμόπουλος) Γκιώνης (20'λ.τ.Μ. Μπεκίρης), Χ. Δελδήμος, Μητρόπουλος, Γκιατάρι (75'Πιπέρης).
 

Γηπεδο Νικολεΐκων, Αιγιέας/Αρης – Πανιώνιος/Αχιλλέας 3-2

Γκολ:70, 76'Χ. Τσακάι, 82'Βάκρινος - 30-Ν. Μάγκος, 55-Δημητρακόπουλος

Αιγιέας/Αρης: Γκολφίνος, Μονοκρούσος, Στεφανάτος, Κολύβρας, Χ. Τσακάι, Τ. Τσακάι (35'Παπαχριστόπουλος), Ψυμούλης, Γκοτσόπουλος, Φούκης (43'Μάνε), Ανδριώτης (60'Μητρόπουλος), Βάκρινος.
Πανιώνιος/Αχιλλέας : Κληρόπουλος, Αμαντέους (46'Ανδρούτσος), Γκλαβάς, Καϊμακάς, Ρουμελιώτης, Τ. Κρίθης, Γεωργόπουλος, Μητρόπουλος (30'λ.τ.'Δημητρακόπουλος), Μάργαρης, Ν. Μάγκος, Βάλσαμος (76'Δέδος).

Γηπεδο«Α. Κάνιστρας» Αγιος Δημήτριος – Φαραϊκός 0-2


Γκολ: 1'Α. Σωτηρακόπουλος, 85'Μούτσα
Αποβολή: 82'Μπαττάς

Αγιος Δημήτριος Ασημακόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπαττάς, Δημητρόπουλος, Κουβαράς, Ρηγόπουλος, Κρόγκος (46'Μπετιχαβάς), Ράπτης, Σούμπασης (70'Μαυρομάτης), Χαριτωνίδης, Κατσιμήγας (80'Παπακωνσταντινόπουλος).
Φαραϊκός: Κοσμάτος, Γεωργόπουλος, Κοσμόπουλος, Γραμματικόπουλος (65'Γιαννιώτης), Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος (80'Βασιλείου), Κολυπέρας, Α. Σωτηρακόπουλος (76'Παλούμπης), Μούτσα, Δ. Κοσμόπουλος.


Γήπεδο Ντα Λούζ, Θύελλα Σκιαδά - Ολυμπιακός Πατρών 1-2
Γκολ:25' Παπαδιονυσίου - 60', 85' Τσιχλιάς
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος

Θύελλα Σκιαδά: Δημόπουλος, Χ. Νταφογιάννης, Κουλογιάννης (87' Κουραχάνης), Πλούμπης, Στούπας (80' Χ. Μπαρδάκης), Δριβήλας, Λαμπρόπουλος, Κοντάρης, Ι. Νταφογιάννης, Παπαδιονυσίου (57' Θεοδωρακόπουλος), Καραμπινάς.
Ολυμπιακός Πατρών: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι (71' Κωνσταντινόπουλος), Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς, Ράφτης (56' Βγενόπουλος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (46' Παπανίκος), Φραγκούλιας.


Γήπεδο Ισώματος,Πείρος Ισώματος - Δόξα Παραλίας 2-0
Γκολ:32' Χ. Βαγγελάτος, 83' Ν.Δελδήμος
Χαμένο Πέναλντυ : 40' Νικολόπουλος
Διαιτητής : Αυγέρης

Πείρος Ισώματος: Μπαρμπέρης, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος, Κρουστάλλης, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος (69' Αθανασίου), Β. Καραβίας, Δελδήμος, Κυριακόπουλος (84' Ντάτσικας), Α. Καραβίας (85' Κακαφώνης), Χ. Βαγγελάτος.
Δόξα Παραλίας Σπυρόπουλος, Τοσκάι, Πολίτης, Μαρκόπουλος (46' Σπανός), Τογιόπουλος, Βακτριτζόγλου, Ζέρης, Μπινιέρης, Μαντούκας (82' Στεφανόπουλος), Νικολόπουλος, Δούπας.

 Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων,ΑΠΟ Αρόης - Ρωμανός 0-3
 Γκολ:31', 60' Βοσνάκης,40' Σαλποτάς
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου

ΑΠΟ Αρόης: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Ραμολάρι, Ξυλιάς (60' Καραΐσκος), Μάνος, Σακάτος, Παπαχαραλάμπους, Σουλελές (60' Ματζαβίνος), Παρασκευόπουλος, Μητσόπουλος, Κοκκίνης.
Ρωμανός : Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου, Βανταράκης, Γκρεκιώτης, Θεοφανόπουλος, Μοσχονάς (65' Παναγόπουλος), Ντούσιας, Σαλποτάς, Ανδρικόπουλος (86' Κατριβέσης), Βοσνάκης (84' Τριαντόπουλος), Ντουράκου.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οι Διαιτητές της 7ης Αγωνιστικής



Μονόδρομο αποτελεί για την Αναγέννηση η νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λέων Αλισσού.Η ομάδα του Ψαθοπύργου πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το μάτς προκειμένου να ξεκολλήσει απο την επικίνδυνη ζώνη και να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα.Για την αναμέτρηση του Σαββάτου δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παπαδόπουλος Περικλής (θλάση στο τετρακέφαλο),Μητρούλιας Παναγιώτης(κάκωση εσω πλάγιου συνδέσμου) και Χίνκου Μιχαΐτα(διάστρεμμα).

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον γιατρό - ορθοπεδικό Συριόπουλο Βασίλη για την πολύτιμη ιατρική περίθαλψη  που παρέχει στους ποδοσφαιριστές της.

Τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν:

Σάββατο 23/10/10Ώρα 16:00

Γήπεδο Ψαθοπύργου,Αναγέννηση Ψαθοπύργου - Λέων Αλισσού (Α. Γιαννόπουλος) 
Γήπεδο Προσφυγικών,Άρης Πατρών - Απόλλων Εγλυκάδας (Τζουανόπουλος)
Γήπεδο Νικολεΐκων,Αιγιέας/Άρης - Πανιώνιος/Αχιλλέας (Κ. Γιαννόπουλος)
Γήπεδο Πετεινών, Πετεινοί - Λιμνοχώρι (Πολυγένης) 

Σάββατο 23/10/10Ώρα 16:00

Γήπεδο Προαστίου, Αμπελόκηποι - Θύελλα Αιγίου (Τσιρίνης)
Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'',Άγιος Δημήτριος - Φαραϊκός (Τσιμπούκης)


Κυριακή 24/10/10,Ώρα 16:00

Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Θύελλα Σκιαδά - Ολυμπιακός Πατρών (Αλεξανδρόπουλος)
Γήπεδο Ισώματος,Πείρος Ισώματος - Δόξα Παραλίας (Αυγέρης)
Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, ΑΠΟ Αρόης - Ρωμανός (Φ. Οικονόμου)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

6η Αγωνιστική

"Πνίγηκε" στη Παραλία...με την βοήθεια της διαιτησίας

Η ομάδα του Ψαθοπύργου παρότι βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκόρ ,έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ απο τα δεξιά ο Δούπας στο 4' με κεφαλιά μέσα απο την μικρή περιοχή  έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του,ωστόσο η Αναγέννηση αντεδρασε γρήγορα και πέτυχε την ισοφάριση στο 10' με όμορφο πλασέ του Μπούρδου.Απο εκείνο το σημείο και μετά οι ισορροπίες άλλαξαν,οι φιλοξενούμενοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους,πίεσαν ψηλά τον αντίπαλο ,δημιούργησαν αρκετες ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα,με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κυδωνιάτη στο 23' ,αλλά και το σούτ του Κωστόπουλου που έφυγε λίγο δίπλα απο το κάθετο δοκάρι του Σπυρόπουλου.Στο 32' έγινε η φάση του αγώνα στην οποία η ομάδας μας δίκαια διαμαρτύρεται για την λανθασμένη ακύρωση κανονικού τέρματος ,όταν ο Κωστόπουλος μετά απο απ'ευθείας εκτέλεση πλάγιου αουτ δέχτηκε την μπάλα βρέθηκε απέναντι απο τον Σπυρόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,ωστόσο ο διαιτητής Σπανός το ακύρωσε ως off-side!!!!Στο 40' η Αναγέννηση πέτυχε την ανατροπή όταν Καραμπούλας με διαγώνιο σούτ διπλασίασε τα τέρματα  για την ομάδα του,ενώ στο 45' ο Μπούρδος έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα ,όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Παραλίας ,θέλησε να "σκάψει" τον αντίπαλο γκολκίπερ ,ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Και φτάνουμε στο 82' όπου η Δόξα Παραλίας πετυχαίνει την ισοφάριση και πάλι με τον Δούπα,ωστόσο το γκόλ κακώς μέτρησε  καθώς η μπάλα στην προσπάθεια του Μαντούκα  απο δεξιά και λίγο πριν πασάρει στον Δούπα ,έχει περάσει άουτ.Παρά την ισοφάριση η ομάδα της Αναγέννησης βγήκε στην αντεπίθεση για να διεκδικήσει την νίκη και έφτασε πολύ κοντά όταν στο 86' ο Καραμπούλας σούταρε ,ο Σπυρόπουλος βρήκε λίγο την μπάλα ώστε να την στήλει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζάγκλας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε αουτ.Η ψυχρολουσία για την Αναγέννηση ήρθε στις καθυστερήσεις όπου σε διάστημα 2 λεπτών δεχτηκε δυο γκόλ απο κόντρα επιθέσεις αρχικά με τον Νικολόπουλο στο 90' και στο 92' με τον Σπανό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις των ομάδων:


Γήπεδο Παραλίας, Δόξα Παραλίας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 4-2
Γκόλ : 90' Νικολόπουλος, 92' Σπανός, 7', 82' Δούπας - 10' Μπούρδος, 40' Καραμπούλας
Διαιτητής : Θ. Σπανός

Δόξα Παραλίας: Σπυρόπουλος, Καραπίτσος (46' λ.τ. Σιδέρης), Τοσκάι, Μαρκόπουλος, Γραμματσούλιας (60' Α. Σπανός), Βακτριτζόγλου, Κοκοτάκης (30' Τογιόπουλος), Μπινιέρης, Μαντούκας, Νικολόπουλος, Δούπας.
Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Έρδας, Καραμάνος, Ζάγκλας, Ιωαννίδης, Μητρούλιας, Αντωνόπουλος, Καραμπούλας, Κυδωνιάτης, Κωστόπουλος (85' Πιτουράς), Τόλιας (70' Σακελλαρόπουλος), Μπούρδος (60' Πολυχρονόπουλος).

Γήπεδο Λιμνοχωρίου,Λιμνοχώρι - Αμπελόκηποι 1-0
Γκόλ : 79' Δημητρόπουλος
Διαιτητής:Α. Γκοτσόπουλος

Η ομάδα των Αμπελοκήπων σε πλήρη παράταξη στο γήπεδο του Λιμνοχωρίου
 ρεπορτάζ - φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής 


Δύσκολα το Λιμνοχώρι κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στους Αμπελόκηπους, νικώντας τους με 1-0 στο γήπεδο Λιμνοχωρίου. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 79΄ο Δημητρόπουλος (είχε μπει ως αλλαγή) με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι και το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, που «φωνάζουν» για επιθετικό φάουλ στον Χρ. Λαγκαδινό πριν φθάσει η μπάλα στον σκόρερ. Οι Αμπελόκηποι είχαν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Αντώνη Γκοτσόπουλο, ωστόσο πλήρωσαν ακριβά και τις χαμένες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αποκορύφωμα ήταν αυτή του Μπαλασκέρη στο 78΄, μισό λεπτό πριν σκοράρουν οι γηπεδούχοι (απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδημητρίου), ενώ μοναδική ευκαιρία έχασε και ο Ραμαντάνης, σουτάροντας άουτ σε κενή εστία στο 44΄. Οι γηπεδούχοι, που εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα, είχαν καλές στιγμές με τους Δελδήμο 46΄ και Μητρόπουλο στο 61΄, ενώ κοντά στο γκολ έφθασαν και για τους Αμπελόκηπους οι Βασιλόπουλος 16΄, Α. Λαγκαδινός 39΄, 67΄.

Δεν τα πήγε καλά ο διαιτητής Α. Γκοτσόπουλος, σε αντίθεση με τους βοηθούς Κονιδάρη και Κολόι, που ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους. 







Δεν έπεφτε καρφίτσα στις κερκίδες του Λιμνοχωρίου






Λιμνοχώρι : Παπαδημητρίου, Π. Γερασιμόπουλος (64΄ Πιπέρης), Μιχαλόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Θ. Γερασιμόπουλος (71΄ Γκιατάρι), Α. Αλεξανδρόπουλος, Γκιώνης, Δελδήμος, Μητρόπουλος, Μπακούλιας (50΄ Δημητρόπουλος).

Αμπελόκηποι: Περδικάρης, Βασιλόπουλος (30 λ.τ. Μπάτραλης), Ραμαντάνης, Γεωργαντόπουλος (78΄ λ.τ. Τρυπαναγνωστόπουλος), Χρ. Λαγκαδινός, Σπαλιάρας, Νάτσης, Χαμουζάς (66΄ Κουνάδης), Μπαλασκέρης, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.


Παραλειπόμενα...

- Σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Βασιλόπουλου (Αμπελόκηποι), που υπέστη κάκωση μηνίσκου και διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου.
  
 - Πέτρα, που πέταξε «ανεγκέφαλος» οπαδός μετά την λήξη του αγώνα, χτύπησε στο κεφάλι τον νεαρό Ηρακλή Νάτση των Αμπελόκηπων, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό και ποδοσφαιριστή του Λιμνοχωρίου, Χρήστο Δελδήμο.  

Ο Νάτσης δεχεται τις πρώτες βοήθειες απο τον Χ.Δελδήμο


Γήπεδο Πετεινών, Απόλλων Εγλυκάδας-ΑΠΟ Αρόης 7-0
Γκόλ:25', 50' Ραμμόπουλος, 62' Ν. Κυριτόπουλος, 69' Τσιντώνης, 75' Παναγόπουλος, 78' Γ. Αβραμόπουλος, 82' Σ. Κυριτόπουλος)
Αποβολή : 72' Σ. Δεπούντης
Διαιτητής : Ρηγόπουλος

Απόλλων Εγλυκάδας: Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (62' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (64' Παναγόπουλος), Ραμμόπουλος (75' Γ. Αβραμόπουλος)
ΑΠΟ Αρόης: Κουτροκόης, Μάνος, Α. Δεπούντης (51' Μητσόπουλος), Σακκάτος, Καραίσκος (66' Φουντούκης), Παπαχαραλάμπους, Μπακόπουλος, Ξυλιάς, Κοκκίνης, Σουλελές, Σ. Δεπούντης

 Γήπεδο Προσφυγικών,Ολυμπιακός-Άγιος Δημήτριος 1-0
Γκόλ:5' Κοβάτσι
Αποβολή : Α. Δημητρόπουλος
Διαιτητής : Χ. Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός: Γκαδόλος, Γιαχαλής, Φραγκούλιας, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς (75' Κωνσταντινόπουλος), Ράφτης (70' Παπανίκος), Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (85' Βγενόπουλος), Κοβάτσι.
Άγιος Δημήτριος: Νάτσης, Αντωνόπουλος, Μπαττάς, Γ. Δημητρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Καρδάρας, Κρόγκος (46' Σούμπασης), Ράπτης, Αποστολόπουλος, Χαριτωνίδης, Κατσιμίγας (60' Ρηγόπουλος).



Γήπεδο Νικολείκων, Θύελλα Αιγίου-Αιγέας/Άρης 0-0
Διαιτητής : Καμζόλας

Θύελλα Αιγίου:Λέσσης, Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης (86' Χριστοδουλόπουλος), Παπαχριστόπουλος (62' Σταματόπουλος), Ι. Παξιμάδης, Α. Παξιμάδης, Βλάχος, Ντάλας, Δορλής (75' Γκινάι) Κουκουμαφτσής, Σαλάι.
Αιγέας/Άρης: Γκολφίνος, Μονοκρούσος, Κολύβρας, Στεφανάτος, Σ. Τσακάι, Ψυμούλης, Τ. Τσακάι (65' Μάνε), Γκοτσόπουλος, Βάκρινος, Ανδριώτης (57' Παπαχριστόπουλος), Φούκης (78' Γ. Οικονομόπουλος).

Γήπεδο Κ. Αχαίας,Λέων Αλισσού-Ρωμανός 0-0
Χαμ. Πέναλντι : 72' Σολωμός
Αποβολή : 72' Οικονόμου
Διαιτητής :Αλεξανδρόπουλος

Λέων Αλισσού: Μπούνιας, Ρηγόπουλος, Δημητριάδης (80' Γαλάνης), Λάζαρης, Χρηστιάς, Δημακόπουλος, Ντούμας (70' Πετρόπουλος), Καραμανλής (60' Δρακόπουλος), Γεωργακόπουλος, Σολωμός, Νικολάου.
Ρωμανός: Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου, Βανταράκης, Κατριβέσης, Οικονόμου, Αλεξόπουλος (68' Πανίτσας), Σουγλέρης, Σαλποτάς, Ανδρικόπουλος, Βοσνάκης (89' Ντούσιας), Ντουράκου.


Γήπεδο Προαστίου, Πανιώνιος/Αχιλλέας-Άρης Πατρών 1-2 
Γκόλ:79' Δημητρακόπουλος - 40' Φερμελής, 76' Καταρντζόπουλος)
Αποβολή : 73' Νταγιούκλας
Διαιτητής : Πολυγένης


Πανιώνιος/Αχιλλέας: Η. Δίπλας, Βάλσαμος (46' Γεωργόπουλος), Ρουμελιώτης, Νταγιούκλας, Καϊμακάς, Σαβολίδης, Πιλαβάς, Κολλάρος (64' Δημητρακόπουλος), Δέδος, Κρίθης.
Άρης Πατρών: Καλέντζης, Ν. Ασημακόπουλος, Μπαζάρογλου, Κ. Ασημακόπουλος, Π. Ασημακόπουλος, Ναστούλης, Μπαντούνας, Χριστόπουλος (90' Γουρδομιχάλης), Φερμελής (75' Μούγκουλης), Οικονόμου, Καταρντζόπουλος.

Γήπεδο Φαραικού,Φαραικός-Πείρος Ισώματος 1-0
Γκόλ:27' Δημητρόπουλος
Αποβολές : 42' Γ. Σωτηρακόπουλος - Αθανασόπουλος
Διαιτητής : Δ. Λεβεντάκος

Φαραικός: Κοσμάτος, Γραμματικόπουλος (64' Γεωργόπουλος), Γ. Κοσμόπουλος, Κολυπέρας, Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δημητρόπουλος, Δ. Κοσμόπουλος (80' Βασιλείου), Α. Σωτηρακόπουλος (76' Γιαννιώτης), Μούτσα, Γ. Σωτηρακόπουλος.
Πείρος Ισώματος: Μπαρμπέρης, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος (75' Μοραΐτης), Β. Καραβίας, Δελδήμος (83' Κακαφώνης), Κυριακόπουλος (46' Σταματόπουλος), Α. Καραβίας, Μ. Βαγγελάτος.

Η Βαθμολογία σε 6 Αγώνες




Η Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμ.
Ν-Ι-Η
Ολυμπιακός Πατρών
6
9-6
15
5-0-1
Πετεινοί
5
8-3
13
4-1-0
Λιμνοχώρι
6
8-7
11
3-2-1
Φαραϊκός
5
7-3
10
3-1-1
Πείρος Ισώματος
5
8-5
10
3-1-1
Απόλλων Εγλυκάδας
5
12-7
10
3-1-1
Θύελλα Σκιαδά
5
16-11
9
2-3-0
Θύελλα Αιγίου
6
7-7
8
2-2-2
Αρόη
5
11-8
7
3-0-2
Άρης Πατρών
5
8-6
7
1-4-0
Ρωμανός
6
4-8
6
1-3-2
Αναγέννηση Ψαθοπύργου
5
6-4
5
1-2-2
Αγιος Δημήτριος
6
5-12
4
1-1-4
Λέων Αλισσού
6
10-9
4
1-1-4
Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς
5
6-12
3
1-0-4
Δόξα Παραλίας
5
9-10
3
1-0-4
Αμπελόκηποι Α.Ο
6
6-12
3
0-3-3
Αιγιέας/Αρης
6
5-8
3
0-3-3

Η Αρόη έχει ένα μηδενισμό και -2 βαθμούς απο την περίοδο 2009-10

Οι Διαιτητές της 6ης Αγωνιστικής

Σάββατο 16/10/10,Ώρα 16:00

Γήπεδο Προσφυγικών,Ολυμπιακός Πατρών - Άγιος Δημήτριος (Παπαδόπουλος Χ.) 
Γήπεδο Κάτω Αχαΐας, Λέων Αλισσού - Ρωμανός (Αλεξανδρόπουλος)
Γήπεδο Λιμνοχωρίου,Λιμνοχώρι - Αμπελόκηποι (Γκοτσόπουλος)
Γήπεδο Νικολεΐκων, Θύελλα Αιγίου - Αιγιέας/Άρης (Καμζόλας)


Κυριακή 17/10/10,Ώρα 16:00

Γήπεδο Παραλίας, Δόξα Παραλίας - Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Σπανός Θ.) 
Γήπεδο Πετεινών, Απόλλων Εγλυκάδας - ΑΠΟ Αρόης (Ρηγόπουλος)
Γήπεδο ''Ντα Λούζ'', Θύελλα Σκιαδά - Πετεινοί (Γραμματικόπουλος) 
Γήπεδο Προαστίου,Πανιώνιος/Αχιλλέας - Άρης Πατρών (Πολυγένης)
Γήπεδο Φαραϊκού, Φαραϊκός - Πείρος Ισώματος (Λεβεντάκος)

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Τέλος ο Γραμματικόπουλος από την Αναγέννηση

Παρελθόν από τον πάγκο της Αναγέννησης Ψαθοπύργου αποτελεί ο Γρηγόρης Γραμματικόπουλος. Με απόφαση της η Διοίκηση της Αναγέννησης έκρινε σκόπιμο στην παρούσα φάση του Πρωταθλήματος την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία 

Στο σημείο αυτό η Διοίκηση τον ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν αυτούς του δυόμισι περίπου μήνες.


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

5η Αγωνιστική

Τι είχες Γιάννη ,τι είχα πάντα.

Τι και αν έχουν περάσει κάτι παραπάνω απο 1,1/2 χρόνια απο εκείνο το παιχνίδι στοΠετρωτό το σκηνικό επαναλήφθηκε ,αυτή τη φορά στο γήπεδο του Ψαθοπύργου  ,με πρωταγωνιστή και πάλι τον διαιτητή κ.Γιάννη Τσιρίνη,ο  οποίος στην αναμέτρηση του Σαββάτου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Φαραϊκό "έκλεισε" τα μάτια ...όχι σε μια ,ουτε σε δυο ,αλλα όσο και αν σας φαίνεται υπερβολικό ,σε τρεις περιπτωσεις πέναλντι για την ομάδα μας.Συμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση λέει ο σοφός λαός μας , κάτι το οποίο δεν θελουμε να πιστέψουμε αλλά τετοιες συμπεριφορές δεν μας αφήνουν περιθώρια για να το αμφισβητίσουμε...εσείς???

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα το παιχνίδι έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα με την ομάδα του Ψαθοπύργου να έχει την κυριαρχία στο περισσότερο μέρος,δημιούργησε αρκέτές ευκαρίες με αποκορύφωμα την διπλή ευκαιρία στο 58' με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γαλαριώτη ,ο οποίος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση αποκρούωντας κυριολεκτικά πάνω στην γραμμή το σούτ του Χίνκου μέσα απο την μικρή περιοχή ,ενώ στην συνέχεια της φάσης το νέο σούτ του Τόλια πέρασε ελάχιστα αουτ πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης Αγωνιστικής:

Σάββατο 9/10/10 , Ωρα Εναρξης : 16:30

Αναγέννηση Ψαθοπύργου - Φαραϊκός 0-0
Ρωμανός - Δόξα Παραλίας 3-2
Απόλλων Εγλυκάδας - Πανιώνιος/Αχιλλέας 4-1
Άρης Πατρών - Θύελλα Αιγίου 0-0
Άγιος Δημήτριος - Πετεινοί 1-3

Κυριακή 10/10/10 , Ωρα Εναρξης : 16:30

Αιγιέας/Άρης - Λιμνοχώρι 1-2
ΑΠΟ Αρόης - Λέων Αλισσού 2-3
Πείρος Ισώματος - Ολυμπιακός Πατρών 2-0



Κυριακή 10/10/10 , Ωρα Εναρξης : 19:00


Αμπελόκηποι - Θύελλα Σκιαδά 4-4



Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις των ομάδων: 

Γήπεδο Ψαθοπύργου, Αναγέννηση Ψαθοπύργου - Φαραϊκός 0-0
 Διαιτητής : Τσιρίνης

 Αναγέννηση Ψαθοπύργου:Έρδας, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Ζάγκλας, Ιωαννίδης, Κυδωνιάτης, Μητρούλιας (75' λ.τ Πολυχρονόπουλος), Μπούρδος, Χίνκου, Τόλιας (80' Καραμάνος). 


Φαραϊκός Γαλαριώτης, Γ. Κοσμόπουλος, Γεωργόπουλος, Κ. Γραμματικόπουλος (74' Γιαννιώτης), Η. Βέρρας, Κολυπέρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δ. Κοσμόπουλος, Μούτσα, Δημητρόπουλος, Γ. Σωτηρακόπουλος (65' Βασιλείου).

Γήπεδο ''Μάκη Ηλιόπουλου'', Ρωμανός - Δόξα Παραλίας 3-2

Γκόλ:15', 80' Ανδρικόπουλος, 70' Ντουράκου - 63' Δούμπας, 92' Τογιόπουλος
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

Ρωμανός: Γιαννικόπουλος, Τριανταφύλλου (36' Νικολόπουλος), Βανταράκης, Μοσχονάς, Οικονόμου, Θεοφανόπουλος, Σουγλέρης, Σαλμποτάς, Ανδρικόπουλος, Βοσνάκης (88' Πανίτσας), Ντουράκου. Δόξα Παραλίας : Σπυρόπουλος, Καραπίτσος (35' Τοσκάι), Γεωργικόπουλος, Γιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Τογιόπουλος, Μπινιέρης, Νικολόπουλος, Μαντούκας, Σπανός (71' Δούπας), Βακτριτζόγλου.
 

Γήπεδο Πετεινών, Απόλλων Εγλυκάδας - Πανιώνιος/Αχιλλέας 4-1
 
Γκόλ:5',10' Σουγλέρης, 42' ,82'Χριστόπουλος- 75' πεν. Τσαλπατούρος
Διαιτητής: Σπανός Θ. 






Απόλλων Εγλυκάδας : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Κουλούρης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος (86' Γ. Αβραμόπουλος), Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (73' Κατεργάρης), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (62' Παναγόπουλος), Ραμόπουλος
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δίπλας, Ρουμελιώτης, Βάλσαμος, Β. Μάγκος (78' Ανδρούτσος), Νταγιούκλας, Καιμακάς, Σταμπολίτης (30' Ν. Μάγκος), Γεωργόπουλος, Δημητρακόπουλος (60' Κολλάρος), Τσαλπατούρος, Κρίθης
 

Γήπεδο Προσφυγικών, Άρης Πατρών - Θύελλα Αιγίου 0-0
 
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος 






Άρης Πατρών: Καλέντζης, Ν. Ασημακόπουλος (80' Φερμελής), Ναστούλης, Κ. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μπαντούνας, Κανταρτζόπουλος, Χριστόπουλος (65' Παπαζαφείρης), Μούγκουλης, Οικονόμου, Μητρόπουλος (65' Μοίραλης). Θύελλα Αιγίου: Λέσσης, Παπαχριστόπουλος, Ι. Παξιμάδης, Ζήσης, Α. Παξιμάδης, Ντάλλας, Δορλής, Αρβανίτης (70' Σταματόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σαλάι (89' Αγγελόπουλος), Βλάχος (81' Γκινάι).
 

Γήπεδο ΕΠΣΑ Κάνιστρας, Άγιος Δημήτριος - Πετεινοί 1-3
 
Γκόλ:30' Χαριτωνίδης - 95' Κίτσος, 70' πεν., 76' Κλεισούρας
Αποβολές : 70' Σαλίχος - 74' Πολυζωγόπουλος 
Διαιτητής : Σικελιανός
Άγιος Δημήτριος : Ασημακόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπατάς, Γ. Δημητρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Σαλίχος, Κατσιμίγας, Ράπτης, Χαριτωνίδης, Αποστολόπουλος (80' Παπακωνσταντινόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (76' Τζελέπης). Πετεινοί : Λάγιος, Αλεξόπουλος, Ρόσης (68' Κίτσος), Κατριβέσης, Φραγκούλης, Ανδρονικίδης (89' Καλλιανέζος), Πολυζωγόπουλος, Τ. Στέλλας, Κλεισούρας, Αγγιούς (80' Κατριμπούζας), Φούφουλας.
 

Γήπεδο Νικολείκων, Αιγιέας/Άρης - Λιμνοχώρι 1-2
 
Γκόλ:68' Μονοκρούσος - 18' Θ. Γερασιμόπουλος, 67' Μητρόπουλος
Διαιτητής : Χόρτης
Αιγιέας/Άρης: Γκαμήλης, Μονοκρούσος, Τσακάι, Κολύβρας, Στεφανάτος (80' Παπαχριστόπουλος), Ψιμούλης, Κουτρουμάνης, Γκοτσόπουλος, Φούκης (60' Μουρ), Βάκρινος, Ανδριώτης (80' Κωσταρίδης). Λιμνοχώρι: Παπαδημητρίου, Θ.Γ. Γερασιμόπουλος, Θ.Γ.Α. Γερασιμόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γκιατάρι (73' Μπεκίρης), Δημητρόπουλος (70' Κ. Γιαννόπουλος), Μητρόπουλος (85' Στ. Μπακούλιας), Δελδήμος, Γκιώνης.
 

Γήπεδο Ζαρουχλείκων, ΑΠΟ Αρόης - Λέων Αλισσού 2-3


Γκόλ:27', 40' Σ. Δεπούντης - 10' Σολωμός, 62' Δημακόπουλος, 77' Δρακόπουλος
Διαιτητής : Σπηλιωτόπουλος


 Φάσεις και γκόλ απο τον αγώνα 

 








ΑΠΟ Αρόης : Κουτροκόης, Θεοφανόπουλο (80' Παρασκευόπουλος), Φουντούκης (66' Μαρκόπουλος), Μάνος, Α. Δεπούντης, Καραίσκος, Σουλελές, Ματζαβίνος (75' Μητρόπουλος), Κοκκίνης, Σ. Δεπούντης, Σακάτος.
Λέων Αλισσού: Μπούνιας, Ρηγόπουλος, Δημητριάδης (89' Αργυρόπουλος), Ντούμας (85' Μπρακατσέλος), Χρηστιάς, Δημακόπουλος, Καραμάνος (60' Δρακόπουλος), Λάζαρης, Γεωργακόπουλος, Σολωμός, Νικολάου.

Γήπεδο Ισώματος,Πείρος Ισώματος - Ολυμπιακός Πατρών 2-0
 
Γκόλ:17' Α. Καραβίας, 21' αυτ. Τζόλας Διαιτητής : Γκοτσόπουλος
Πείρος Ισώματος: Τζιμίκος, Γκοτσούλιας, Νικολακόπουλος (86' Μωραίτης), Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου (30' λ.τ.' Κρουστάλης), Α. Βαγγελάτος (80' Αθανασίου), Β. Καραβίας, Δελδήμος, Κυριακόπουλος, Α. Καραβίας, Χ. Βαγγελάτος.
Ολυμπιακός Πατρών: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Φραγκούλιας, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Χρονάς (64' Μαρτζάκλης), Παπανίκος, Αραπάκος, Τσιχλιάς, Ρουμελιώτης (46' Κοβάτσι), Βγενόπουλος (46' Ράφτης).
 

Γήπεδο Προαστείου, Αμπελόκηποι - Θύελλα Σκιαδά 4-4
 

Γκόλ:27' πεν. Α. Λαγκαδινός, 38' Ρηγόπουλος, 58', 63' Μπαλασκέρης - 8' Θεοδωρακόπουλος, 49', 70 πεν. Λαμπρόπουλος, 92' Κοντάρης
Αποβολή :
Χ. Νταφογιάννης 27'
Διαιτητής :Χρ. Παπαδόπουλος



Εσπασαν καρδιές την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο Προαστείου, όπου Αμπελόκηποι και Θύελλα Σκιαδά αναδείχτηκαν ισόπαλοι 4-4 (!) σε ένα συγκλονιστικό ματς, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις. Ηταν ένα ματς πραγματική διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο και το οποίο τα είχε όλα (8 γκολ, δύο αποβολές, δύο πέναλτι και 300 περίπου φιλάθλους).

Η Θύελλα ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ, μόλις στο 8΄, με έξυπνο σουτ έξω από την περιοχή του Θεοδωρακόπουλου, που νίκησε τον Κατσουράνη (0-1), ενώ οι Αμπελόκηποι αντέδρασαν και έφθασαν στην ισοφάριση (1-1) στο 27΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Α. Λαγκαδινού (ανατροπή του ίδιου από τον Χ. Νταφογιάννη, που αποβλήθηκε). Οι Αμπελόκηποι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 38΄ με σκόρερ τον Ρηγόπουλο (2-1) μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Α. Λαγκαδινού. Η ομάδα του Σκιαδά έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 43΄, όταν ο Κατσουράνης υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση σε εξ επαφής κεφαλιά του Κοντάρη.

Στο 49΄ η ομάδα του Σάκη Γεωργόπουλου έφερε το ματς στα ίσα, όταν Θεοδωρακόπουλος και Λαμπρόπουλος «έκρυψαν» την μπάλα, με τον τελευταίο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ (2-2). Η Θύελλα μπορεί να ήταν «φωτιά» από την μέση και μπροστά, όμως η κακή αμυντική της λειτουργία την πρόδωσε στο διάστημα 58΄ - 62΄, όταν οι Αμπελόκηποι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα δύο φορές. Στο 57΄ ο Δημόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Α. Λαγκαδινού και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπαλασκέρης επωφελήθηκε την ασθενή απόκρουση του Δημόπουλου σε σουτ του Κουνάδη, σημειώνοντας το 3-2 με κοντινό πλασέ.

Ο Μπαλασκέρης ήταν αυτός που πέτυχε και το 4-2 στο 62΄ με κοντινό σουτ, ενώ οι Αμπελόκηποι είχαν την ευκαιρία στο 71΄ να καθαρίσουν το ματς με τον Ρηγόπουλο (απέκρουσε ο Δημόπουλος). Η Θύελλα ξαναμπήκε στο ματς στο 76΄ με πέναλτι του Λαμπρόπουλου (4-3), ενώ αποκαταστάθηκε και η αριθμητική ισορροπία, καθώς αποβλήθηκε ο Καρέλας, που ανέτρεψε τον Θεοδωρακόπουλο. Το τελικό 4-4 διαμόρφωσε ο Κοντάρης στο 92΄ με κεφαλιά «λόμπα» μετά από φάουλ του Στούπα.

Σωστή ήταν η διαιτησία του Χρ. Παπαδόπουλου (Διονυσόπουλος – Καθαράκης).
 
Αμπελόκηποι : Κατσουράνης, Βασιλόπουλος (60΄ Μπάτραλης), Ραμαντάνης, Καρέλας, Μπαλασκέρης, Σπαλιάρας, Νάτσης, Χαμουζάς (52΄ Κουνάδης), Γεωργαντόπουλος (68΄ Πήττας), Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.
Θύελλα Σκιαδά: Δημόπουλος, Καραμπινάς, Ι. Νταφογιάννης, Θεοδωρακόπουλος, Πλούμπης, Χ. Νταφογιάννης, Κοντάρης, Στούπας, Β. Μπότης (76΄ Δριβήλας), Παπαδιονυσίου (78΄ Κουραχάνης), Λαμπρόπουλος.


φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής


Η Βαθμολογία σε 5 Αγωνες




Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμ.
Ν-Ι-Η
Πετεινοί
5
8-3
13
4-1-0
Ολυμπιακός Πατρών
5
8-6
12
4-0-1
Φαραϊκός
5
7-3
10
3-1-1
Πείρος Ισώματος
5
8-5
10
3-1-1
Απόλλων Εγλυκάδας
5
12-7
10
3-1-1
Θύελλα Σκιαδά
5
16-11
9
2-3-0
Λιμνοχώρι
5
7-7
8
2-2-1
Αρόη
5
11-8
7
3-0-2
Θύελλα Αιγίου
5
7-7
7
2-1-2
Άρης Πατρών
5
8-6
7
1-4-0
Αναγέννηση Ψαθοπύργου
5
6-4
5
1-2-2
Ρωμανός
5
4-8
5
1-2-2
Αγιος Δημήτριος
5
5-11
4
1-1-3
Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς
5
6-12
3
1-0-4
Δόξα Παραλίας
5
9-10
3
1-0-4
Αμπελόκηποι Α.Ο
5
6-11
3
0-3-2
Λέων Αλισσού
5
10-9
3
1-0-4
Αιγιέας/Αρης
5
5-8
2
0-2-3
  Επόμενη Αγωνιστική (6η)

Δόξα Παραλίας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Απόλλωνας Εγλυκάδας-Αρόη
Λέων Αλισσού-Ρωμανός
Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς-Άρης Πατρών
Θύελλα Αιγίου-Αιγιέας/Άρης
Φαραϊκός-Πείρος Ισώματος
Λιμνοχώρι-Αμπελόκηποι
Ολυμπιακός Πατρών-Αγ. Δημήτριος
Θύελλα Σκιαδά-Πετεινοί


Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com