Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ



Η επαναλειτουργία των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Ψαθοπύργου είναι πλέον γεγονός.Εδώ και λίγες ημέρες η ιδέα της επανίδρυσης και επαναλειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ομάδας έλαβε σάρκα και οστά χάρις στην πρωτοβουλία και τις προσπάθειες δύο παλιών παιχτών της ομάδας , του Δημήτρη Τελέγκου και του Θύμιου Παπαγεωργίου οι οποίοι σε συνεργασία με την διοίκηση του σωματείου ,αποφάσισαν απο κοινού την δημιουργία των τμημάτων με δυο Κατηγορίες junior και pro-junior.Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας η κίνηση αυτή είχε αντίκρισμα και αγκαλιάστηκε απο την πρώτη στιγμή τόσο απο τους γονείς όσο και απο τα παιδιά της περιοχής αριθμώντας ήδη 42 παιδιά ηλικίας απο 5 εως και 13 χρόνων.Χρέη προπονητή και στα δυο τμήματα  έχει αναλάβει ο Μάκης Παπανικολάου,ένας έμπειρος προπονητής με 5αετή θητεία στα τμήματα υποδομής της Θύελλας Πατρών ,αλλα και παλιός παιχτης και προπονητής της ομάδας του Ψαθοπύργου.Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει ,ενώ οι προπονήσεις  πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Αναγέννησης κάθε Τετάρτη,Σάββατο και Κυριακή 6:30μμ για τα Junior και 8:00μμ για τα pro-Junior.

Το τμήμα Junior


Το τμήμα pro-Junior


Φωτογραφίες απο την Προπόνηση


Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η Γιορτή της Νίκης Προαστείου

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ

Βραβεύσεις – φαγοπότι – κέφι και χορός

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Νίκης Προαστείου, που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι (φαγοπότι και χορός) για όλα τα μέλη της Νίκης, διοίκηση, αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους, ενώ τιμήθηκαν αθλητές τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των ακαδημιών, που έχει υπό την σκέπη της η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο πρόεδρος της Νίκης Αγγελος Δανιήλ ευχαρίστησε τους αθλητές όλων των τμημάτων καθώς και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους, ενώ τον λόγο πήρε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Νίκος Πατρώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που γίνεται στην ομάδα του Προαστείου. Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων της Νίκης, Χρήστος Μοσχόπουλος.


  • Για την άριστη επίδοσή τους στο σχολείο, καθώς και για την συμμετοχή τους στις περισσότερες προπονήσεις τιμήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Φιλοποίμην Βέρρας (Προτζούνιορς), Γιώργος – Ραφαήλ Μουστακόπουλος (Τζούνιορς), Νίκος Λίλας, Χρήστος Πολύδωρος (Προπαίδες) και Παναγιώτης Νταλαμάρας (Προπαίδες), ο οποίος αρίστευσε με βαθμό 19 12/13.




  •  Επίσης, τιμήθηκαν για την μεγάλη τους προσφορά στη Νίκη οι Αντώνης Τιμπιλής, Δημήτρης Καϊμακάς, Χρήστος Λάιος, Κώστας Φλωράτος στους οποίους απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα, καθώς και η φανέλα την οποία φορούσαν. Ειδική βράβευση έγινε στον Χρήστο Κουργιαλή, ο άνθρωπος που αποτελεί την ζωντανή ιστορία της ομάδας των Μποζαϊτίκων. 

  Ο Χρήστος Μοσχόπουλος, βραβεύει τον ποδοσφαιριστή της Νίκης Αντώνη Τιμπιλή για την προσφορά του στο σύλλογο.



Το μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Α Δημήτρης Σαρρής βραβεύει τον ποδοσφαιριστή της Νίκης Χρήστο Λάϊο για την προσφορά του στο σύλλογο.




  •  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παραλίας Φώτης Δημακόπουλος, το μέλος το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ Δημήτρης Σαρρής, σύσσωμο το Δ.Σ. της Νίκης, ο πρόεδρος του Πανιώνιου / Αχιλλέα Χρήστος Πλούμης, ο πρόεδρος του Αστέρας Μιντιλογλίου Βασίλης Βουκελάτος, ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Θύελλας Τάκης Λαμπρόπουλος, καθώς και ο προπονητής της Θύελλας Θόδωρος Πατρώνης.  

ρεπορτάζ-φωτογραφίες Δημήτρης Σαρρής

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ανασκόπηση 2009-10 - Παρουσιάση Ομάδων 2010-11

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2009-10 που βρίσκει τις ομάδες άλλες να πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α κατηγορία ,άλλες να παραμένουν στην Α1 και άλλες να υποβιβάζονται στην Β' Κατηγορία. Στο σημείο αυτό εμείς θα κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα παρουσιάσουμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα για την νέα περίοδο 2010-11.

 

Πρωταθλήτρια ομάδα της Κατηγορίας αναδείχθηκε η ομάδα του Ωλενιακού που την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία ενώ θα τον ακολουθήσουν και οι ομάδες ΑΟ.Πάτραι και Αίαντας Πατρών. Από την Α' Κατηγορία υποβιβάστηκαν οι ομάδες του Ρωμανού και της Δόξας Παραλίας ,ενώ από τις οι ομάδες που πανηγύρισαν την άνοδο τους από την Β' στην Α1 κατηγορία ήταν οι Πείρος Ισώματος(Α' Όμιλος) ,Άγιος Δημήτριος(Β' Όμιλος) ,Αιγιέας/Αρης(Γ' Όμιλος) και   Εθνικός Αιγίου(Γ' Όμιλος)

 

 

Τέλος μετά την διεξαγωγή αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων Αναγέννησης Ψαθοπύργου, ΑΠΟ Αρόης, Θύελλας Αιγείρας και Φαραϊκού , η ομάδα της Αιγείρας υποβιβάζεται στην Β' Κατηγορία μαζί με τις είδη υποβιβασμένες ομάδες της Δόξας Χαλανδρίτσας και του Αστέρα Μιντιλογλίου.

 

Έτσι ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2010-11 έχει ως εξής:

 

Συνολικά θα συμμετάσχουν 18 ομάδες:

 

Άγιος Δημήτριος(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Αιγιέας/Αρης(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Αμπελόκηποι

Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Απόλλων Εγλυκάδας

Άρης Πατρών

Αρόη

Δόξα Παραλίας(Υποβιβάστηκε από Α’ Κατηγορία)

Εθνικός Αιγίου(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Θύελλα Αιγίου

Θύελλα Σκιαδά

Λιμνοχώρι

Ολυμπιακός Πατρών

Πανιώνιος/Αχιλλέας Αγυιάς

Πετεινοί

Πείρος Ισώματος(Ανέβηκε από Β’Κατηγορία)

Ρωμανός Α.Ο(Υποβιβάστηκε από Α’ Κατηγορία)

Φαραϊκός



Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τουρνουά Αγάπης Για Την Χρυσαλία


Ηταν Ολοι Εκεί Για Την Χρυσαλία

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου το Τουρνουά αγάπης που διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Ο Πάτραι στο γήπεδο Ντα Λούζ στην Οβρυά,με την υποστήριξη της ΕΠΣ Αχαΐας και την συμμετοχή των ΑΠΣ Ζαβλανι,Αχαϊκή,Εθνικός Σαγεΐκων,Αχαιός Σαραβαλίου,Πείρος Ισώματος,Θύελλα Σκιαδά και ΑΟ Αμπελόκηποι.Τα έσοδα του τουρνουά θα κατατεθούν σε τραπεζικό  λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για να καλύψει τα έξοδα νοσηλίας της μικρής Χρυσαλίας η οποία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους εμπνευστές και διοργανωτές αυτού του τουρνουά αλλά και στους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές που έλαβαν μέρος αλλά και στο απλό κόσμο της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής που έδωσαν το παρόν και υποστήριξαν   αυτή την πρωτοβουλία απο την πρώτη στιγμή.

Φωτογραφίες απο το Τουρνουά

Η ομάδα της Αχαϊκής


Η ομάδα του Ζαβλανίου

Η ομάδα του Εθνικού Σαγεΐκων


Η ομάδα του ΑΟ Πάτραι


Η ομάδα της Θύελλας Σκιαδά


Η ομάδα των Αμπελοκήπων


Η ομάδα του Αχαιού Σαραβαλίου


Η ομάδα του Πείρου Ισώματος


Ευχαριστούμε τον κ.Δημήτρη Σαρρή για την παραχώρηση των φωτογραφιών



3ος Αγώνας Play-Out Α1 Κατηγορίας: Αρόη - Φαραϊκός (0-0)

Σωτηρία για Φαραί και Αρόη, Υποβιβασμός για Αιγείρα

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο 3ος και τελευταίος αγώνας των μπαράζ,μεταξύ Αρόης και Φαραϊκού,ενα αποτέλεσμα που καταδικάζει την ομάδα της Αιγείρας η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση και υποβιβάζεται στην Β'Κατηγορία,ενώ Αρόη και Φαραί ανανέωσαν την συμμετοχή τους στην Α1 κατηγορία και την νέα περίοδο.

Οι Συνθέσεις...

Αρόη: Γεράκος, Πλώττας (70’ Νότης), Α. Μπαρδούσης, Α. Δεπούντης, Μαλεβίτης, Σακάτος, Ξυλιάς, Καραίσκος, Σουλελές (81’ Λαζανάς), Ρουπακιώτης, Σπύρου (73’ Κουτροκόης),
Φαραϊκός: Κατσαντούλας, Σκόνδρας (75’ Γ. Σωτηρακόπουλος), Παλούμπης, Μακρόπουλος, Στάμος, Δημητρόπουλος, Κοσμόπουλος, Γεωργόπουλος, Ν. Βασιλείου, Χ. Βασιλείου (65’ Κ. Σωτηρακόπουλος), Κ. Πλώτας (46’ Μπακόπουλος).


Η τελική Βαθμολογία των play-out

Ομάδα

Αγώνες

Γκόλ

Βαθμολογία

Φαραϊκός ΑΟ

2

1-0

4

ΑΠΟ Αρόης

2

2-2

2

Θύελλα Αιγείρας

2

2-3

1

Υποβιβάζονται στην Β'Κατηγορία

16.Θύελλα Αιγείρας

17.Δόξα Χαλανδρίτσας

18.Αστέρας Μιντιλογλίου

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

2ος Αγώνας Play-Out Α1 Κατηγορίας: Φαραϊκός - Θύελλα Αιγείρας (1-0)


Σώθηκε το Φαραί! 

Την παραμονή του στην Α1 Κατηγορία εξασφάλισε ο Φαραϊκός καθώς επικράτησε 1-0 της Θύελλας Αιγείρας στο "Ανδρέας Κάνιστρας" ,χάρις στο γκόλ του Α.Σωτηρακόπουλου στο 44'.Το αποτέλεσμα αυτό καταδικάζει την ομάδα της Αιγείρας η οποία παρά την φιλότιμη προσπάθεια της καθόλη την διάρκεια των play-out δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα παιχνίδι και τώρα πλέον ελπίζει μόνο σε ήττα της Αρόης στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Φαραϊκό προκειμένου να πάει σε νέο μπαράζ με την Αρόη,διαφορετικό αποτέλεσμα οδηγεί την ομάδα της Αιγείρας στην Β'Κατηγορία ,ενώ Αρόη και Φαραϊκός ανανεώνουν την συμμετοχή τους στην Α1.


Οι Συνθέσεις...

Φαραϊκός: Κατσαντούλας, Μακρόπουλος, Κοσμόπουλος, Βέρρας, Κ.
Σωτηρακόπουλος (85' Η. Βέρρας), Πλώτας, Σκόνδρας (46' Μπακόπουλος), Δημητρόπουλος, Ν. Βασιλείου (70' Κουτσαντώνης), Α. Σωτηρακόπουλος, Γεωργόπουλος.
Θύελλας Αιγείρας: Κυρίτσης, Σ. Φωλιάς, Τσαούσης (60' Τσεκούρας), Α. Πολύζος, Ροβήλος, Κοντίνος, Μπαντούνας, Σταυρόπουλος, Ν. Φωλιάς (32' λ.τ. Θερμός / 71' Σωτηρόπουλος), Καλέλης, Κουβαράς.


Επόμενος Αγώνας

  • Κυριακή 6 Ιουνίου, Ωρα 19:00μμ

    Γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας",ΑΠΟ Αρόης - Φαραϊκός ΑΟ

Η Βαθμολογία

Ομάδα

Αγώνες

Γκόλ

Βαθμολογία

Φαραϊκός ΑΟ

1

1-0

3

ΑΠΟ Αρόης

1

2-2

1

Θύελλα Αιγείρας

2

2-3

1

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com