Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (3-0)





Δεύτερο τέστ για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου αυτή την φορά με αντίπαλο τον Αετό Ρίου οπου επικράτησε με 3-0 χάρις στα τέρματα των Ζάγκλα
, Πιτουρά και Τσιμπούκη στο 65', 80' ,87' αντίστοιχα.Στο α'μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία ιδιαίτερα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Μαλακού,σε αντίθεση με την ομάδα της Αναγέννησης που έδειξε στο ξεκίνημα να μην πατάει καλά στο γήπεδο. Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές και δόθηκε χρόνος σε όλους τους παίχτες.



Στον αγώνα ξεκίνησαν οι : Μαλακός,Γκοτσούλιας,Κωστόπουλος Τ.,Θούας,Αντωνόπουλος,Ζάγκλας,Κυδωνιάτης,Χαρισιάδης,Μπούρδος,Παπαδόπουλος,Τόλιας.



ενώ στην επανάληψη πήραν χρόνο συμμετοχής και οι : Τζανέτος(Τ),Έρδας(Τ),Τσιμπούκης,Καραμάνος,

Πολυχρονόπουλος,Πιτουράς,Παπασπηλιόπουλος,Σταυρογιαννόπουλος



Δεν αγωνίστικαν οι τραυματίες Καραμπούλας,Μητρούλιας καθώς και οι απόντες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων Σακελλαρόπουλος,Μανιάτης,Βαγενάς



Σήμερα Δευτέρα έχει δοθεί ρεπό στους παίχτες,ενώ απο Τρίτη επανέρχονται πάλι στις προπονήσεις.Τετάρτη και Πέμπτη έχουν πογραμματιστεί δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια με Πανιώνιο/Αχιλλέα και Ανω Καστρίτσι αντίστοιχα στις 18:00 στο γήπεδο του Ψαθοπύργου.



Ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα




Φάση απο τον αγώνα με πρωταγωνστές Χαλικιά - Θούα




Αερομαχίες...στον αγωνιστικό χώρο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com