Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

18η Αγωνιστική

"Το Ξύλο της Αρκούδας"

Η διαιτησία βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα,όπως άλλωστε συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.Αυτη την φορά επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο του "Δημητρόπουλου" ,στην αναμέτρηση του Κεραυνού Σελιανιτίκων και της Αναγέννησης Ψαθοπύργου,'οπου υπο την ανοχή του διατητή Αποστολόπουλου στα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα τον παιχτών του Κεραυνού,είχαμε σαν τελικό απολογισμό ,τρείς σοβαρούς τραυματισμούς παιχτών της Αναγέννησης,με αποκορύφωμα το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη ο πλάγιος αμυντικός της Αναγέννησης ,Σταμάτης Ζάγκλας στο 59' της αναμέτρησης,όταν ο Κοσσαράς(Σελιανίτικα) τον μάρκαρε αντικανονικά,σε ένα μαρκάρισμα που ο κ.Αποστολόπουλος δεν έδειξε ούτε την κίτρινη κάρτα στον παίχτη των Σελιανιτίκων.Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα(1-1) και μετέτρεψαν τον κ. Αποστολόπουλο με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.
Οπως ήταν αναμενόμενο το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα.Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο μέρος με τον μόνιμο σκόρερ τους,τον Γιώργο Αμασιάδη στο 25'.Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56' με τον Κούτουλα.


Η αποστολή της Αναγέννησης σε πλήρη διάταξη στο γήπεδο του "Δημητρόπουλου".
Photobucket
Πάνω(απο αριστερά):
Αμασιάδης,Λέντζιος,Συριόπουλος,Μανιάτης,Μητρούλιας,Σακελλαρόπουλος,Καραμπούλας,Αγγελόπουλος,Παπαγεωργίου
Κάτω
(απο αριστερά):Κωστόπουλος,Τόλιας,Καραμάνος,Ζάγκλας.Κυδωνιάτης,Παπαδόπουλος,Αντωνόπουλος,Λάτσινος

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 18ης Αγωνιστικής:

Σάββατο 23/02/2008

  • Εθνικός Αιγίου – Ατρόμητος Σατφιδαλώνων 3-0: Καθαρή και δίκαιη νίκη εξασφάλισε ο Εθνικός απέναντι στον καταδικασμένο Ατρόμητο.Οι Αιγιώτες άνοιξαν τον «χορό» των τερμάτων στο 32’(πέναλντι) με τον Κόρδα,ενώ ο Καραγεωργόπουλος στο 48’ με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.Το σκόρ έκλεισε ο Οικονομόπουλος στο 86’.
Κυριακή 24/02/2008
  • Κερ.Σελιανιτίκων - Αναγ.Ψαθοπύργου 1-1:Κούτουλας 56' - Αμασιάδης 25'
  • Αετός Ρίου – Απόλλων Συνοικισμού 2-2:Μαχητικός ο Αετός το πάλεψε το παιχνίδι και λίγο έλλειψε να το κερδίσει.Οι Ριώτες προηγήθηκαν στο 28’ με τον Στάμο,ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην επανάληψη με τον Τρακαδά στο 50’,αλλά ο Αετός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 77’ με τον Ζαφειρόπουλο.Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθηκαν στο 81’ για ένα πέναλντι που δεν τους καταλογίστηκε και οι Απολλωνιστές κατφεραν να κλέψουν το βαθμο της ισοπαλίας στο 90’ με τον Ράππα.
  • Κερ.Αγ.Βασιλείου - Ηρακλής Ζαχλωριτίκων 3-0: Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Παναγιώτη Καραχανίδη ο Κεραυνός πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Ηρακλή.Ο πιτσιρικάς του Κεραυνου ήταν σε μεγάλα κέφια και με τα δυο τέρματα που σημείωσε στο 45' και 77' αντίστοιχα κλείδωσε τους 3 βαθμούς της νίκης για την ομάδα του.Το τελικό σκόρ διαμόρφωσε ο Σταθόπουλος στο 92'.
  • Αιγιέας/Αρης - Πατρέας 4-0:Κατιγιστική η ομάδα του Αιγίου φιλοδώρισε με τέσσερα τέρματα τους Πατρινούς,οι οποίοι πρώρα εγκατέληψαν την προσπάθεια τους για ανοδο στην Α1.Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Βαγγελάτος 15',Εντι 64',Α.Γκοτσόπουλος 76' και Μποζιώτης στο 85'.
  • Μέγας Αλέξανδρος - Νίκη Νικολεικων 4-1:Αρκετα γκόλ είχαμε και στην αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου με τα Νικολεικαμε τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με σκόρερ τους Παπαχρήστο 24',Μερτή 66',Παπαδόπουλο 80' και Μανίκα στο 85'.Για τα Νικολεικα το γκόλ της τμής σημείωσε ο Κουμπέτσος στο 63'.
  • ΑΕ Αιγίου - Δρέπανο 4-1: Βαριά ήττα και για το Δρέπανο με το ευρύ 4-1 απέναντι στην μαχητική ΑΕΑ.Για τους γηπεδούχους απο δυο γκόλ σημείωσαν οι Ρόζος στο 5' , 90' και Ζήσης στο 18' και 29'.Για το Δρέπανο είχε μειώσει στο 58' ο Τσάκας.

Αναλυτικά η Βαθμολογία σε 18 Αγώνες:

Ομάδα

Αγώνες

Γκόλ

Βαθμοί

Αναγέννηση

18

31-15

42

Απόλλων

18

32-18

38

ΚεραυνόςΑγ.Βασιλειου

18

37-18

36

Πατρέας

18

28-28

30

Κεραυνός Σελιανιτίκων

18

40-29

29

Αιγιέας/Αρης

18

29-26

26

Ηρακλής

18

28-25

24

Μ.Αλέξανδρος

18

21-22

24

Εθνικός Αιγίου

18

32-27

24

ΑΕ Αιγίου

18

25-32

23

Δρέπανο

18

29-37

15

Αετός Ρίου

18

19-29

14

Νίκη Νικολεικων

18

21-44

12

ΑτρόμητοςΣταφιδαλώνων

18

21-47

7



Επόμενη Αγωνιστική

Σάββατο 01/03/2008 16:00μμ
  • Αναγέννηση Ψαθοπύργου - Μέγας Αλέξανδρος (2-0)
Κυριακή 02/03/2008 16:00μμ
  • Κερ.Αγ.Βασιλείου - Κερ.Σελιανιτίκων (1-1)
  • Πατρέας - Αετός Ρίου (3-1)
  • Ηρακλής Ζαχλωριτίκων - Εθνικός Αιγίου (2-2)
  • Απόλλων Συνοικισμού - Δρέπανο (0-1)
  • Νίκη Νικολεικων - AE Aιγίου (2-3)
  • Ατρόμητος Σατφιδαλώνων - Αιγιέας/Αρης (4-4)
  • Σε παρένθεση τα αποτελέσματα του 1ου γύρου
Οι Σκόρερ του Πρωταθλήματος:

Σκόρερ

Ομάδα

Γκόλ

Αμασιάδης

Αναγέννηση

16

Κόκκας Αλ.

Πατρέας

11

Κόρδας

Εθνικός Αιγίου

11

Τσεκούρας

ΑΕ Αιγίου

10

Μάρης

Απόλλων

10

Μερτής

Μέγας Αλέξανδρος

9

Φ.Κοσσαράς

Κερ.Σελιανιτίκων

8

Κουτρουμάνης

Αιγιέας/Αρης

7

Φούκης

ΗρακλήςΖαχλωριτίκων

7

Κούλας

Δρέπανο

7

Σωτηρόπουλος

Κερ.Σελιανιτίκων

7

Κέπεντζης

Κερ.Αγ. Βασιλείου

7




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχικα θελω να σας συγχαρω για το blog σας.Εν συνεχεια θα ηθελα να εκφρασω την δυσαρεσκεια μας για τις ανακριβειες και την μη αντικειμενικη παραθεση των γεγονοτων στον αγωνα Σελιανιτικα-Κεραυνος.
Α)Η διαιτησια σε καμια περιπτωση δεν ευνοησε τα σελιανιτκα.Μαλλον το αντιθετο.Η μοναδικη φαση απο την οποια προηρθε και το γκολ του ψαθοπυργου ξεκινησε απο αντικανονικη προβολη και σ αυτο πρεπει να προσθεσουμε και 3 καταφανεστατες περιπτωσεις οφσαιντ παικτων του ψαθοπυργου που δεν υποδειχθηκαν απο το λαισμαν.
Β)Η φαση τραυματισμου του παικτη προηλθε απο αντικανονικη προβολη στην μπαλα και οχι απο εσκεμμενο χτυπημα.
Γ)Η ομαδα του ψαθοπυργου μονιμως ευννοειται απο την διαιτησια.Αλλωστε το εχει παραδεχθει προσωπικα και ο πρωτος σκορερ της ομαδας σας.(Μαλιστα στο πρωτο παιχνιδι αναμεσα στις 2 ομαδες το πρωτο γκολ προηρθε απο φαση οφσαιντ πανω απο 2 μετρα και οταν το σκορ ηταν 3-2 υπερ του ψαθοπυργου ο τοτε διαιτητης αρνηθηκε τουλαχιστον 1 πεναλτι.Επισης πρεπει να τονισουμε και την επιθεση που ειχαν δεχτει μελη της ομαδας μας απο παραγοντες σας σε αντιθεση με την δικη μας αψογη φιλοξενια.Μαλιστα δεν ηταν λιγες οι φραστικες επιθεσεις φιλαθλων σας προς παικτες των σελιανιτικων και τον διαιτητη χωρις να σας ενοχλησει κανεις)
Δυνατα μπορει να παιξαμε οχι ομως αντιαθλητικα.Για αντιαθλητικο παιξιμο μπορει καλλιστα να κατηγορηθει παικτης της ομαδας του ψαθοπυργου ο οποιος την προηγουμενη αγωνιστικη τιμωρηθηκε με απευθειας κοκκινη καρτα για επικινδυνο χτυπημα αντιπαλου στο προσωπο.
Και για να τελειωσω πρεπει σας επισημανω οτι τα σελιανιτικα κατεβηκαν σ αυτο τον αγωνα με 12 παικτες και πολλες αναγκαστικες αλλαγες.Το φυλλο αγωνα αλλωστε το αποδεικνυει.Ειχαμε τουλαχιστων 3 βασικες απουσιες παικτων οι οποιοι τυγχανει να ειναι και σκορερ και καλυτεροι παικτες της ομαδας.
Αν τελικα καποιος αδικειται σ αυτο το Πρωταθλημα ειναι ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που κατα την γνωμη μου εχει την καλυτερη ομαδα και αδικειται απο την θεση που βρισκεται τωρα.

Megar21 είπε...

Προφανώς είναι υποκειμενική η άποψη σου και σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσουμε με τα λεγόμενα σου.Κατα την κρίση μας η ομάδα του Ψαθοπύργου αδικήθηκε σε αυτο το παιχνίδι υπο την ανοχή του διαιτητή σε αρκετες κραυγαλαίες φάσεις δεν τιμώρησε το λιγότερο με κίτρινη κάρτα παίχτες του Κεραυνου,οπως ειχε συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις κατα το παρελθον σε δικούς μας παίχτες.
Α)Αντικανονική προβολή που???Για εξηγησε μας γιατι δεν διαμαρτυρηθήκατε σε καμια περιπτωση.Μάλλον το γκόλ του Κεραυνού προήλθε απο αντικανονικό σφύριγμα του διαιτητή σε ενα φάουλ που δεν έγινε ποτε έξω απο την μεγάλη περιοχή μας,αφού ο αμύντικός πάει πρώτος επάνω στην μπάλα και έπρεπε να δωθεί επιθετικό φάουλ.
Β)Ο αμυντικός της Αναγέννησης έχει παει πρώτος επάνω στην μπάλα την έχει διώξει σε πρώτο χρόνο και εν συνεχεία ο αντίπαλος τον χτυπάει αντιαθλητικά με αποτέλεσμα αυτη την στιγμη να έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και χάνει 3 βδομάδες(1 βδομαδα απ τη δουλεια του).
Γ)Σίγουρα δεν μίλησες με τον ίδιο παίχτη εκτός κ αν μίλησες με το πρώτο σκόρερ της ομάδας σου και σου έδωσε αυτή την εντύπωση...Πραγματικά απορώ που έχεις δει έσυ την μόνιμη εύννοια της Αναγέννησης,μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.Γιατι δεν διαμαρτυρηθήκατε τότε,γιατί προφανώς ηταν καθαρό το σκόρ και δεν προέκυψε κατι απο αυτά που αναφέρεις.Για ποια φιλοξενεία μιλας την στιγμη που με το που φτάνει η αποστολή της ομάδας μας στο γήπεδο,μελος-παράγοντας της ομάδας σας που βρισκόταν έξω απο τα αποδυτήρια επιτεθηκε φραστικά στον τερματοφύλακα της ομάδος μας.Αυτα περι φιλοξενίας.Τέλος για το αν είχατε απουσίες βασικών παιχτών,γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία και απορώ που το αναφέρεις,είναι δικό σας πρόβλημα ή μάλλον του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ...

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :

Γίνεται μέλος στο group μας στο facebook :
ή επικοινωνείστε μαζί μας μέσω e-mail:anagennisipsathopirgoufc[at]yahoo[dot]com